Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Victus mu yoksa Acer Nitro 5 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Poyraz
Bütçe
22500
İkisinde sadece ram farkı var fakat malzeme kalitesi olarak hp mi yoksa mı acer mi karar veremedim o yüzden size danışayım dedim.
Bu arada hp victusu alsam bile 16 gb ram alacağım için neredeyse aynı fiyata gelicek bu markaları denemiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
İkisinde sadece ram farkı var fakat malzeme kalitesi olarak hp mi yoksa mı acer mi karar veremedim o yüzden size danışayım dedim.
Bu arada hp victusu alsam bile 16 gb ram alacağım için neredeyse aynı fiyata gelicek bu markaları denemiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Acer.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Harici klavye takıp kullanacaksan ekonomik olması açasından victusu tercih edebilirsin. Dahili klavyeyi kullanacaksan da nitro 5 i almanı tavsiye ederim. Victusun bu versiyonunda ekran sallanma sorunu var. Alternatif olarak 3060 lı excalibura da bakabilirsin özellik ve fiyat açısından iyi oluyor onlarda. Ama soğutması vs nasıldır bir bilgim yok gerekli araştırmaları ilgini çekerse yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden acaba ikisi arasında pek bir fark yok ? malzeme kalitesi olarak mı

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bence Acer

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Zaten aynı işlemci ve ekran kartı var.Ancak victus ince olduğu için soğutma sorunu ile karşılaşabilirsin.Ama ginede Hp kalitesi başka

Top Bottom