Hocam önceki panel %100srgb ve 7ms ti ve ordaki servis elemanına sorduğumda evet aynı panelden takılır demişti ben götürsem değiştirtebilir miyim?%45 NTSC 250 nit parlaklık ve 17-25 ms arası gecikmeye sahip bir panel.
renk profili ayarıyla biraz bişeye benzetilebilir. Kalitesiz bir panel.
Bu soruya malesef cevap vermem pek olası değil. Bu arada LGD genel panel modeli diye biliyorum. Eski modelinizle aynı paneli takmış olmaları lazım. Eski paneliniz %100 srgb modelse bu taktıklarıda %100 sRGB model olması lazım. 16-R10 seri 2023 laptopu kullanıyorsanız eski panelinizde %100 sRGB olmayabilir. Malum bi ara böyle bi mevzu vardı. %100 sRGB diye sitesinde yazmasına rağmen gelen laptoplar %45 NTSC panelliydi.Hocam önceki panel %100srgb ve 7ms ti ve ordaki servis elemanına sorduğumda evet aynı panelden takılır demişti ben götürsem değiştirtebilir miyim?
s1002nt laptopun modeli 2024 ekim gibi aldım önceki srgbydi lgd076d diye geçiyordu kodu o yüzden şüphelendim.Bu soruya malesef cevap vermem pek olası değil. Bu arada LGD genel panel modeli diye biliyorum. Eski modelinizle aynı paneli takmış olmaları lazım. Eski paneliniz %100 srgb modelse bu taktıklarıda %100 sRGB model olması lazım. 16-R10 seri 2023 laptopu kullanıyorsanız eski panelinizde %100 sRGB olmayabilir. Malum bi ara böyle bi mevzu vardı. %100 sRGB diye sitesinde yazmasına rağmen gelen laptoplar %45 NTSC panelliydi.
O zaman dediğim gibi genel panellerden takmışlar. %100 sRGB takmış olmaları gerek. LG Display 0789 numaralı paneli vermişler. Direkt olarak model çıkmıyor. Eski panelinizde LG Display 076d modeli. Oda genel panel modeli. 789 numaralı panel yeni çıktığından modelle ilgili net bi bilgi bulamamamızın sebebide bu olabilir. Eskisine göre parlaklıkta ve renkte bir değişim hissedebiliyor musunuz? Eğerki renklerde ve görüntüde çamurlaşma hissiyatı varsa dediğim gibi 250 nitlik %45 NTSC li paneli takmış olabilirler. Eğerki aynı canlılığı ve parlaklığı hissediyorsanız %100 sRGB modeli takmışlardır. Ben ilk yorumumu serviste direk genel panel olarak %45 NTSCli bahsettiğim paneli taktıkları için yazmıştım.s1002nt laptopun modeli 2024 ekim gibi aldım önceki srgbydi lgd076d diye geçiyordu kodu o yüzden şüphelendim.
Hocam görüntüde bir değişiklik gelmedi aynı gibi en azından ben algılayamadım fakat sol alt sanırım tam oturmadı bi ses geliyor.O zaman dediğim gibi genel panellerden takmışlar. %100 sRGB takmış olmaları gerek. LG Display 0789 numaralı paneli vermişler. Direkt olarak model çıkmıyor. Eski panelinizde LG Display 076d modeli. Oda genel panel modeli. 789 numaralı panel yeni çıktığından modelle ilgili net bi bilgi bulamamamızın sebebide bu olabilir. Eskisine göre parlaklıkta ve renkte bir değişim hissedebiliyor musunuz? Eğerki renklerde ve görüntüde çamurlaşma hissiyatı varsa dediğim gibi 250 nitlik %45 NTSC li paneli takmış olabilirler. Eğerki aynı canlılığı ve parlaklığı hissediyorsanız %100 sRGB modeli takmışlardır. Ben ilk yorumumu serviste direk genel panel olarak %45 NTSCli bahsettiğim paneli taktıkları için yazmıştım.
Ekran menteşe çubuğunu tutan yeri sağlam oturtmamışlar. Ekranı çok aç kapa yapmadığınız sürece sorun olmaz. Yinede servise iletip bu sorunu düzelttirmenizde fayda var.Hocam görüntüde bir değişiklik gelmedi aynı gibi en azından ben algılayamadım fakat sol alt sanırım tam oturmadı bi ses geliyor.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı olur mu acaba? Sonrası için