HP Laptop İçin PCVR Önerisi

naveS3

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Herkeze hayırlı sabahlar. Öncelikle konuyu yanlış başlıkta açtıysam affınıza sığınırım. HP Victus 16 kullanıyorum (i5-14500hx RTX 4060 8GB DDR5 16GB RAM) ve bir PCVR gözlük almaya karar verdim, Bütçem çok kısıtlı (Maksimum 7000TL) 2. El bir PCVR arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

Herkeze hayırlı sabahlar. Öncelikle konuyu yanlış başlıkta açtıysam affınıza sığınırım. HP Victus 16 kullanıyorum (i5-14500hx RTX 4060 8GB DDR5 16GB RAM) ve bir PCVR gözlük almaya karar verdim, Bütçem çok kısıtlı (Maksimum 7000TL) 2. El bir PCVR arıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim
2. elde windows mr vr lar dar hp acer lenovonun onlar olabilir samsungun oddesey plus veya oddesey de alabilirsin
eger denk getirirsen quest 2 de alabilirsin
kullanim amacini bilmedigim icin 7 bine alabilecegin cihazlari soyledim
donaninimin olarak vr da pek laptop onerilmez ama donanimin yeterli masaustunde 1050ti ile bile vr calistirabiliyorsun

2. elde windows mr vr lar dar hp acer lenovonun onlar olabilir samsungun oddesey plus veya oddesey de alabilirsin
eger denk getirirsen quest 2 de alabilirsin
kullanim amacini bilmedigim icin 7 bine alabilecegin cihazlari soyledim
donaninimin olarak vr da pek laptop onerilmez ama donanimin yeterli masaustunde 1050ti ile bile vr calistirabiliyorsun
Oyun oynamak için alacağım.

vrchat tarzinda oyunlar mı yoksa halflife alyx gibi mi
bu arada online oyun oynayacaksaniz 4-5 kişilik grubumuz var orayada alabilirim sizi discordda
Eğer alırsam tabikide oynayabiliriz fakat daha çok half-life alyx gibi oyunları tercih edeceğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,667
Üyeler
189,308
Son üye
tarıkbayraktarr
Geri