Neler Yeni

hp victus r5 7535hs rx 6550m alınır mı

Reaksiyon skoru
1
ürün garantisi devam etmekte ve uygun fiyatlı lakin ekran olayları srgb ve nt gibi veyahut sıcaklık yüzünden otomatik watt düşme olayları var denilmekte siz ne düşünüyorsunuz sahip olupda kullanan deneyimi olanlar tavsiye eder mi 2. el olarak fiyatı uygun diye almak istiyorum

AMD'nin mobil ekran kartları iyi değil. Muhtemelen alacağınız model Victus15. Bu modeli önermiyorum. Sıkıntıları çok laptopun. rx6550m'de iyi bir ekran kartı değil. Oyun oynamak için alacaksanız değmez, ofis için alacaksanız çok daha iyilerini bulursunuz. Bence alınmaması gereken laptop.

AMD'nin mobil ekran kartları iyi değil. Muhtemelen alacağınız model Victus15. Bu modeli önermiyorum. Sıkıntıları çok laptopun. rx6550m'de iyi bir ekran kartı değil. Oyun oynamak için alacaksanız değmez, ofis için alacaksanız çok daha iyilerini bulursunuz. Bence alınmaması gereken laptop.
Oyun için almaktayım açıkçası ne gibi sorunları var 3050 den %2 daha az performansı dışında bir sorun olduğunu yazan görmedim yardımcı olursan sevinirim

Oyun için almaktayım açıkçası ne gibi sorunları var 3050 den %2 daha az performansı dışında bir sorun olduğunu yazan görmedim yardımcı olursan sevinirim
Dostum 5000 serisi ekran kartı çıkacak. 3050'den bile daha az performans gösteren laptopun yeni oyunlarda medium ayarlarda oynatması bile şüpheli. Gerçi AFMF2 geldi ama ne kadar etki eder bir şey diyemem. Eski oyunlar oynarım dersen sıkıntı olmaz. Fiyatı da belli değil. Ederinin çok aşağılarındaysa alınır ama Victus15'lerde ısınma problemi mevcut. Victus16 ne kadar iyiyse 15 serisi o kadar kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,311
Üyeler
173,485
Son üye
sıfır5
Geri