Hp Victus Ses sorunu - Yardım

Reaksiyon skoru
6
Selam arkadaşlar,
Dün aldığım hp victus leptop bugün elime ulaştı. Windows 11 kurdum ve hp sitesinden model numarasıyla tüm driverleri indirdim. Her şey kusursuz çalıştı, bilgisayarı da beğendim ama bir sorunu çözemedim.
Ne yaptıysam bilgisayara ses sürücüsünü görmüyor. Daha önce aynı modeller üzerinde sorunu yaşayan olmuş ama çözüüm hiç biri yazmamış. Win 11 key girmedim, bu yüzden olabilir mi bilmiyorum. Win 10'a çevirsem düzelir mi? Anlayanlardan çözümü için destek rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.

HP support uygulamasıyla çözebileceğini düşünüyorum.

Win 10 a çevirmek her şey için zaten en mantıklısı ama bilemiyorum benim de victusum var müsait olunca ses sürücümün sürümünü buraya yazayım belki işe yarar

Win 10 a çevirmek her şey için zaten en mantıklısı ama bilemiyorum benim de victusum var müsait olunca ses sürücümün sürümünü buraya yazayım belki işe yarar
Hayır, değil. Windows 10, Wi-Fi 6E'yi desteklemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar,
Dün aldığım hp victus leptop bugün elime ulaştı. Windows 11 kurdum ve hp sitesinden model numarasıyla tüm driverleri indirdim. Her şey kusursuz çalıştı, bilgisayarı da beğendim ama bir sorunu çözemedim.
Ne yaptıysam bilgisayara ses sürücüsünü görmüyor. Daha önce aynı modeller üzerinde sorunu yaşayan olmuş ama çözüüm hiç biri yazmamış. Win 11 key girmedim, bu yüzden olabilir mi bilmiyorum. Win 10'a çevirsem düzelir mi? Anlayanlardan çözümü için destek rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.
Bang Olufsen uygulamasını Microsoft Store'dan indirdiniz mi? Ses sürücüsünü donanım kimliğini aratarak güncelleyebilir misiniz?

Bang Olufsen uygulamasını Microsoft Store'dan indirdiniz mi? Ses sürücüsünü donanım kimliğini aratarak güncelleyebilir misiniz?

Hocam sorunu çözdüm, buraya yazayım da sorun yaşayana yanıt olsun. Drive boster indirdim, güncel sürücü vs her şeyi indirdi sorun kendliğinden çözüldü. Şimdi de IObit Uninstaller indirip fazlalıkları sileceğim. Herkes sorunu çözmüş bir şekilde yazmamış, çözüm de kalmış olsun forumda.

Desteklemiyor diye daha düşük performans mi alsin ?

Düşük performans mı? Performans farkı var mı ki? Varsa ne kadar? Ek olarak bir gün Wi-Fi 6E router alırsa konu sahibi, sırf bir Wi-Fi için Windows 11 kurması gerekecek.
Kardeşim herkes biliyor ki win11 de hala inanilmaz performans kayıpları var adam sırf azıcık internet iyileştirmesi için performansından mi kaybetsin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri