HP victus vs Acer nitro 5

AN517-54-55FA attığın fotoğraflarda en sonuncu olan işte
Acer yerine IdeaPad daha mantıklı olur 90W 3060 ve sorunsuz model. Panellerini sevmiyorum Acer modellerinin.

İkisi de sıkıntılı, omen alabilirsin
Arkadaş mağazadan satın alacağını söylemiş, IdeaPad alınması daha mantıklı. Sadece RAM takviyesi gerekiyor.

Victusla ilgili bir sorunuz varsa alabilirim rtx 3050 ti r5 6600h modelini kullanıyorum. Sıcaklıkları çok fazla olmuyor omen gaming hubtan performance moduna alınca baya iyi oluyor sıcaklıkları ama biraz sesli çalışıyor. Sessiz modunda da 75 derece işlemci de valorant oynuyorum. Klavyesi rgb değil. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Victusla ilgili bir sorunuz varsa alabilirim rtx 3050 ti r5 6600h modelini kullanıyorum. Sıcaklıkları çok fazla olmuyor omen gaming hubtan performance moduna alınca baya iyi oluyor sıcaklıkları ama biraz sesli çalışıyor. Sessiz modunda da 75 derece işlemci de valorant oynuyorum. Klavyesi rgb değil. Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Dediğim gibi cihazın sıcaklıkları gayet normal durumda, kronik sorunuda yok. Gayet alınabilecek model.

Victusla ilgili bir sorunuz varsa alabilirim rtx 3050 ti r5 6600h modelini kullanıyorum. Sıcaklıkları çok fazla olmuyor omen gaming hubtan performance moduna alınca baya iyi oluyor sıcaklıkları ama biraz sesli çalışıyor. Sessiz modunda da 75 derece işlemci de valorant oynuyorum. Klavyesi rgb değil. Başka sorunuz varsa yanıtlayabiliri.
Fan sesi nasıl günlük kullanımda oyun oynamazken bir de oyun FPS değerleri nasıl

Dediğim gibi cihazın sıcaklıkları gayet normal durumda, kronik sorunuda yok. Gayet alınabilecek model.
Evet beklediğimden daha iyi sıcakları açıkçası.
Fan sesi nasıl günlük kullanımda oyun oynamazken bir de oyun FPS değerleri nasıl
Günlük kullanımda yani google da falan fan sesi gelmiyor. Valorant oynadım ben bir de ghost watchers oynadım valorantta 150 üstü alıyor genel olarak ama 8 daha ram eklemek gerekiyor benim laptop 8 gb ramli olduğu için. Ghost watchersta fps bakmadım açıkçası. Sizin attığınız laptop zaten rtx 3060 lı yani daha iyi fpsler alırsınız. Oyun oynarken de dediiğim gibi performance modunda fan sesi oluyor ama kulaklık takınca duymuyorum açıkçası.

Evet beklediğimden daha iyi sıcakları açıkçası.

Günlük kullanımda yani google da falan fan sesi gelmiyor. Valorant oynadım ben bir de ghost watchers oynadım valorantta 150 üstü alıyor genel olarak ama 8 daha ram eklemek gerekiyor benim laptop 8 gb ramli olduğu için. Ghost watchersta fps bakmadım açıkçası. Sizin attığınız laptop zaten rtx 3060 lı yani daha iyi fpsler alırsınız. Oyun oynarken de dediiğim gibi performance modunda fan sesi oluyor ama kulaklık takınca duymuyorum açıkçası.
Anladım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu attığım da web e özel diyor öbürleri mağaza da aynı olabilir mi https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...i7-11370h-16gb-512ssd-15-6-rtx3050ti-w11.html

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu attığım da web e özel diyor öbürleri mağaza da aynı olabilir mi
Hayır hocam mağaza da fiyatlar değişiyor dediğim gibi. IdeaPad daha mantıklı gibi gözüküyor. Mağaza ile aynı fiyatta.

Geri