Yeni üretilen victus 16 larda öyle bir sorun yok çözüldü.ekran düz masada durmuyor aynen sallanması çok büyük problem. Geminin içinde kullanacaksınız.
Isı konusunda 1 video atın bakalım birlikte
Yeni üretilen victus 16 larda öyle bir sorun yok çözüldü.ekran düz masada durmuyor aynen sallanması çok büyük problem. Geminin içinde kullanacaksınız.
intel kullananda 95 den sonra olabilir, Amd işlemciler 105 dereceye kadar dayandığı için kısmaya 100 dereceden sonra başlıyor.Oyun performansı berbat işlemci 85 derecelerde kendini %20 kısıyor
intel kullananda 95 den sonra olabilir, Amd işlemciler 105 dereceye kadar dayandığı için kısmaya 100 dereceden sonra başlıyor.
85 derecede kendini kısan bir bilgisayar yok yanlış bilgi vermeyelim.
ekran düz masada durmuyor aynen sallanması çok büyük problem. Geminin içinde kullanacaksınız.
ürün victus 16Kanka HP victus 15 in incelemesini yaptım ben
Bende kullanıyorum dizimde, sallanmıyor. bacağınızı sallarsanız her pc sallanır.Ben sizleri anlamıyorum yahu marka özel paramı veriyor size hocam
Sorun sorundur Alıcak kişiye bildiğini söylemelisin.
Ben cihazı dizimde kullanıyorum ve düz sabit değil ekran sallanıyor onu ne yapacağız?
yanlışın var ekran sallanıyor bayaürün victus 16
Bende kullanıyorum dizimde, sallanmıyor. bacağınızı sallarsanız her pc sallanır.
Tabi efenimyanlışın var ekran sallanıyor baya
dostum ekran baya sallanıyorTabi efenim
Kendi kendine sallanmıyor, masa üstünde yada dizine düzgünce koyarsan niye sallansın. Salıncak mı bu. Tamam esniyor olabilir, normal. Esnemese kırılır zaten menteşe kolayca. Ha asusta 10 kere sallanır durur hp de 15.dostum ekran baya sallanıyor
Cihazin soğutma performanisina ve fan durumhna göre degişir bende 13700hx var 70 derecelerde geziyor oyundaintelin yeni nesil işlemleri çok ısınıyor ya 12500h 90 derece çalışıyor ac originste
amd daha iyi anlamda oluyor sanırım sıcaklık konusunda
masada yazarken vb ekran sallanıyor dostum olayı orda hani youtube tiktok vb hp victus 15 ki 16 ile anakarta bağlı olan şeyler harici çoğu aynı bakarsan sallanmalara baya sallandığını yazmışalrKendi kendine sallanmıyor, masa üstünde yada dizine düzgünce koyarsan niye sallansın. Salıncak mı bu. Tamam esniyor olabilir, normal. Esnemese kırılır zaten menteşe kolayca. Ha asusta 10 kere sallanır durur hp de 15.
Tekne içinde kullanmayacaksan seni çok bağlayacak bir şey yok.
Ha eğer cidden çok rahatsız ediyorsa aç arka kapağı biraz daha sık menteşeyi. Hp kapağın açılmasını garanti dışı saymıyor.