Hocam Akakçe Sitelerin Özel Olarak Yaptığı İndirimleri İşlemiyor Diye Biliyorum Siteleri İncelemek Faydalı Oluyor AkakçedeAkakcede en ucuz 1558₺
HP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Nasıl sizce? Alınır mı?1500 TL'ye aldım 2 hafta önce.
Alınır, güzel monitör.Nasıl sizce? Alınır mı?
HP hem daha ucuz hem daha iyiHp X24IH 23.8″ 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Full Hd IPS Monitör
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…www.gaming.gen.trBu ikisi arasında kaldımMSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben bilmiyorum ama illa vardır , Burda yoksa YouTube ye bakBen aldım valla inşallah ölü piksel çıkmaz bu arada bu monitörün incelemesini yapan var mı
Artık arada kalmayın, Hp bariz daha iyi. Ayrıca Msi monitörde ölü pixel sık rastlanıyor.Hp X24IH 23.8″ 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Full Hd IPS Monitör
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…www.gaming.gen.trBu ikisi arasında kaldımMSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.www.itopya.com