Neler Yeni

🔥İndirim HP X27 FHD 27'' 165Hz 1ms Gaming Monitör 3299 TL (Amazon)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Diyarhan
Hahahhaha. Hangi fps oyuncusu mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant csgo profesyonel oyuncuların büyük çoğunluğu 24 bir kısmı 27 kullanıyor. Saçmalama
Kendin de söylüyorsun 27 kullanan varmış. Adam sadece fps oyunu da oynamayacak film izleyip hikayeli oyun da oynayacak.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,430
İsim
Bilal Tepe
Olabilir sanırım

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
onunda dibine girip bakmıyosun eğer bakıyosan senin gözlerin 2 yılı var haberin olsun en az 20 25 cm uzaktan bakman gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum ama birisi 27inç birisi 40inç öyle düşün ama yine de ne olursa olsun sayamazsın
En az 20 25cm mi ahshabab
O zaten yakın oluyor televizyon dediğine 4 5m uzaktan bakarsın siz iyi misiniz en az 20 25cm diyor

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
40" televizyon örneği niye veriyorsun o zaman?
hayır uzaklık olarak dedim neyse dostum kısacası adam eğer 27inç istiyor ve bütçesi buysa alınabilir hiçbir sorun olmaz görüntüsü de berbat falan değil

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Çok boş tartışılmıs monitör ü siparis verdim pc ve xbox series s bağlayacam aynı anda kullanacam geldiği zaman deneyimlerimi yazarim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Furkan Bircan
Neredeyse 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim üzerine su bile döküldü kuruttum tekrar kullandım kaliteli malzemeye sahip renkleri canlı ve yüksek parlaklığa sahip eye safe göz sertifikasına sahip tek - yönü response time ayarı var onu fastest'a çekince oyunlarda ghosting ve renk kayması oluyor bence fiyatına göre çok kaliteli monitör tavsiye edilir...

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
evet ergence tartışmanızın sonuna noktayı koyarsak fiyat olarak iyi bir monitör lakin 1080 p çözünürlüğü oldugu için 27 inch bir monitörde 24 inch e göre yazılarda keskin detaylarda daha fazla grainlenme(grenlenme halk arasında çamurlaşma) dediğimiz olay olusur bu olay bilmeyenler için ekteki gibi göze ışık parlamaası şeklinde görünecektir atla deve değil sonuçta 3 inch var 2 monitör arasında örnekteki kadar bariz olmasada dikkatli gözleri bir tık rahatsız edebilir özellikle rekabetçi oyunlarda odaklanmayı zorlaştıracaktır günlük diğer işler ve normal süreçlerde oynanacak özellikle hikayeli oyunlarda rahatsız edeceğine de düşünmüyorum ama şu da bir gerçektir ki 24 inç monitör de film izlerken vs küçük geliyor (1.5 metre uzaktan)
karar tamamen kullanım amacına göre değişir malzeme kalitesi iyimiş hopörlörü de iyiymiş
yeni gördüm (not film izlemek için alacak arkadaşlar için şunu da belirteyim kontrast oranı düşük oldugu için siyah renkleri tam veremediğini gri göründüğünü yazmıslar yorumda )
1662838620013.png

Son düzenleme:

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
hayır uzaklık olarak dedim neyse dostum kısacası adam eğer 27inç istiyor ve bütçesi buysa alınabilir hiçbir sorun olmaz görüntüsü de berbat falan değil
Görüntü berbat olur demedim zaten ki
27" 1080p 24"'e göre kötüdür görüntü kötüleşebilir birileri bunu takmaz kullanırken birileri bunu kafaya takabilir dikkat eder rahatsız edebilir net gelmez
Sen bir şey yok ya burada kullanırım derken diğer bir kişi ya bu çok net gözükmüyor piksel piksel çok kafaya taktım diyebilir
Bir arkadaşım vardı ekranının bir tarafını kırmızılaştığından bahsedip dururdu gittiğimde onlara gr kırmızılaşma görmedim ama çocuk net bir şekilde bak burada kırmızılaşma var deyip monitörü iadeye gönderdi ben hiç bir şey görmezken yani kişiden kişieye göre değişebilir bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,893
Üyeler
168,699
Son üye
Efe0101
Top Bottom