tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,298
HP X7B11AA # ABB cardinal IN-EAR Headset 150 0 Siyah X7B04AA#ABB
99,00TL
99,00TL
Oyun için nasıldır acabaihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederım. 7 8 aydır aktif kullanıyorum.Geçen hafta aynı fiyata yedekledim 1 adet. yoksa yine alırdım![]()
Kalitesi nasıl hocam son ürünü de indirimli fiyattan ben aldım şimdi. Müzik dinlemek için ve telefon görüşmesi yapmak için hoparlör ve mikrofon kalitesi nasıl acaba?ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederım. 7 8 aydır aktif kullanıyorum.Geçen hafta aynı fiyata yedekledim 1 adet. yoksa yine alırdım![]()
Bende aldım bu kulaklıktan geçen hafta güzel ürün tavsiye ederimKalitesi nasıl hocam son ürünü de indirimli fiyattan ben aldım şimdi. Müzik dinlemek için ve telefon görüşmesi yapmak için hoparlör ve mikrofon kalitesi nasıl acaba?
oyunda denemedim hiç. 1 el valorant attımda tatmin etmedi. Ama hiç yokda iyidir oynanıyor yaniOyun için nasıldır acaba
Sipariş verdim müzikte iyi olsa da olur size güvenerek iptal etmeyeceğim.Tavsiyeniz için teşekkürlertelefon görüşmesi için.hele müzik için daha iyi.Telefonda kullanıyorum
oyunda denemedim hiç. 1 el valorant attımda tatmin etmedi. Ama hiç yokda iyidir oynanıyor yani
PC de biraz bass ı eksik ama mobilde güzel
kulakta nasıl duruyor bu düşmüyor mu ?ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederım. 7 8 aydır aktif kullanıyorum.Geçen hafta aynı fiyata yedekledim 1 adet. yoksa yine alırdım![]()
düşmüyor sayılır.herkesin kulak yapısı farklı herkeste aynı olmazkulakta nasıl duruyor bu düşmüyor mu ?
nedenmişBeyler ben aldım benim siparişi iptal ettiler fakat kupon verdiler iptal etmeyin en kötü kupon verirler
Bilmiyorum bu konun eskisi vardı oraya atım resmi.düşmüyor sayılır.herkesin kulak yapısı farklı herkeste aynı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nedenmiş