Neler Yeni

HP Yazıcı Kartuş Dolumu yapmak

Dejour

80+ Bronze
HP 2721 Yazıcı ve HP 305 XL (240 Sayfa Siyah) Kartuş aldım ve doldurmak istiyorum.
Yazıcıya pek zarar verir mi ?
Kartuş kaç kez doldurulabilir ?
Alım Tarihi : 29 Ocak 2023

Yazıcıya 1500 TL Vermiştim ucuzdu.
Kartuşta 600 TL Tutmuştu.
Garanti dışı kalması benim için pek bir şey fark ettirir mi ? (Bozulsa bile kaç tl masraf çıkarabilir ki?)

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende 2710 modeli var.Kartuşu yazıcı satan bir yere gidip doldurtup kullanıyorum.Hep aynı kartuşu kullandım şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.

Dejour

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 2710 modeli var.Kartuşu yazıcı satan bir yere gidip doldurtup kullanıyorum.Hep aynı kartuşu kullandım şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.
Hocam kaç kez doldurabildiniz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu yapan yerler var. Oradan doldurtmanı öneririm. Sendeki yazıcı da dahil birkaç tane HP yazıcı kullandım. Kendin doldurduğunda o kadar sorun çıkıyor ki anlatamam. Sonu yeni kartuş almaya kadar gidiyor.

Dejour

80+ Bronze
Bunu yapan yerler var. Oradan doldurtmanı öneririm. Sendeki yazıcı da dahil birkaç tane HP yazıcı kullandım. Kendin doldurduğunda o kadar sorun çıkıyor ki anlatamam. Sonu yeni kartuş almaya kadar gidiyor.
Hocam Kahramanmaraş Çarşı'da Depremden önce vardı dolduran yerlerde , mecburen kendim dolduracağım.

Dejour

80+ Bronze
Anladım ama sorun çıkarma ihtimali çok yüksek söyleyeyim de.
Orman Dairesinde oturuyorum hocam. gittim sordum (Siz dedikten sonra) kırtasiyelerin hiçbiri kartuş doldurmuyor mecburen dolum yapıcam , Özen gösterirsem belki biraz sorun çıkartmaz umarım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orman Dairesinde oturuyorum hocam. gittim sordum (Siz dedikten sonra) kırtasiyelerin hiçbiri kartuş doldurmuyor mecburen dolum yapıcam , Özen gösterirsem belki biraz sorun çıkartmaz umarım.
Umarım dostum. Yapacak bir şey yoksa şansını dene. Bu işi internetten yapan firmalar da var. Gönderiyorsun dolduruyorlar. Maliyeti ne olur mantıklı mı bilemiyorum ama daha sonra onlara da bakabilirsin. HP diye belirtmemin sebebi başka markalarda kendi doldurduğum da oldu ama özellikle HP çok sorun çıkarıyor. Nasıl yaptıysa artık adamlar. Yeni kartuşlar zaten yazıcı parası olmuş. O yüzden belirtmek istedim.

Top Bottom