Sıfır yada sıfıra yakın arıyorumsteelseries artics 1 mevcut bende istersen salarım sana
Dm den fotoğraf falan gönderebilir misinsteelseries artics 1 mevcut bende istersen salarım sana
bi sorunu yok reis 1 tane pad alırsın sıfır kullanırsın 300 lıra gibi bişey padleriSıfır yada sıfıra yakın arıyorum
burdan atılıyor mu bilmiyorum bana yazar mısınSıfır yada sıfıra yakın arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dm den fotoğraf falan gönderebilir misin
Yazdım dm kutuna bakabilir misinbi sorunu yok reis 1 tane pad alırsın sıfır kullanırsın 300 lıra gibi bişey padleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
burdan atılıyor mu bilmiyorum bana yazar mısın
bütçen ne kadarİki model arasında kaldım fps oyunları oynuyorum hangisi iyidir
salla kanka kendisi sarı sitede 800-900 liraya sıfır steelseries artics 1 wireless oldugnu savunuyorbütçen ne kadar
Wireless olduğunu savunmuyorum dostum 1600 tl ye bana 1 senesini doldurmamış kulaklık satmaya çalışıyorsun ? Padleri sökülmüş ? Bulduğum kulaklık ların linkini attırtma dm den şimdisalla kanka kendisi sarı sitede 800-900 liraya sıfır steelseries artics 1 wireless oldugnu savunuyor
İki model arasında kaldım fps oyunları oynuyorum hangisi iyidir
Yani evet bazen 10 13 saatleri buluyor ekran başında kalma süremUzun süreler takıcam diyorsan Arctis 1 önermem, kafa bantlı kulaklıklara bak derim. Ben Arctis 3 e geçtim 1 den sırf tepesindeki sabit yapının verdiği rahatsızlıktan dolayı.
Yani evet bazen 10 13 saatleri buluyor ekran başında kalma sürem
Benim ürün Wireless kardeşim pad dediğinde 230 lira zaten hijyen acısından 1 aylık dahi olsa pad alman gerekir yırtık olmasada neyse linki bekiyorumWireless olduğunu savunmuyorum dostum 1600 TL ye bana 1 senesini doldurmamış kulaklık satmaya çalışıyorsun ? Padleri sökülmüş ? Bulduğum kulaklık ların linkini attırtma dm den şimdi