Sıfır yada sıfıra yakın arıyorumsteelseries artics 1 mevcut bende istersen salarım sana
Dm den fotoğraf falan gönderebilir misinsteelseries artics 1 mevcut bende istersen salarım sana
bi sorunu yok reis 1 tane pad alırsın sıfır kullanırsın 300 lıra gibi bişey padleriSıfır yada sıfıra yakın arıyorum
burdan atılıyor mu bilmiyorum bana yazar mısınSıfır yada sıfıra yakın arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dm den fotoğraf falan gönderebilir misin
Yazdım dm kutuna bakabilir misinbi sorunu yok reis 1 tane pad alırsın sıfır kullanırsın 300 lıra gibi bişey padleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
burdan atılıyor mu bilmiyorum bana yazar mısın
bütçen ne kadarİki model arasında kaldım fps oyunları oynuyorum hangisi iyidir
salla kanka kendisi sarı sitede 800-900 liraya sıfır steelseries artics 1 wireless oldugnu savunuyorbütçen ne kadar
Wireless olduğunu savunmuyorum dostum 1600 tl ye bana 1 senesini doldurmamış kulaklık satmaya çalışıyorsun ? Padleri sökülmüş ? Bulduğum kulaklık ların linkini attırtma dm den şimdisalla kanka kendisi sarı sitede 800-900 liraya sıfır steelseries artics 1 wireless oldugnu savunuyor![]()
İki model arasında kaldım fps oyunları oynuyorum hangisi iyidir
Yani evet bazen 10 13 saatleri buluyor ekran başında kalma süremUzun süreler takıcam diyorsan Arctis 1 önermem, kafa bantlı kulaklıklara bak derim. Ben Arctis 3 e geçtim 1 den sırf tepesindeki sabit yapının verdiği rahatsızlıktan dolayı.
Yani evet bazen 10 13 saatleri buluyor ekran başında kalma sürem
Benim ürün Wireless kardeşim pad dediğinde 230 liraWireless olduğunu savunmuyorum dostum 1600 TL ye bana 1 senesini doldurmamış kulaklık satmaya çalışıyorsun ? Padleri sökülmüş ? Bulduğum kulaklık ların linkini attırtma dm den şimdi