Siyah kullanıyorum kendim şahsen hoşuma gitti. Ses açısından falan başarılı. Alabilirsinizİndirime girmiş almayı düşünüyorum sizce değermi.
Bide siyah renk almak istiyorum ama diğer renklerde resimdeki yazı yazıyor ama siyahta yok. O kablo olmadan ses alamazmıyım.
Çevirici olmadanda çalışıyor demiSiyah kullanıyorum kendim şahsen hoşuma gitti. Ses açısından falan başarılı. Alabilirsiniz
Çevirici derken reis?Çevirici olmadanda çalışıyor demi
Attığım fotoda yanında çevirici veriyolarmış diğer renklerdeÇevirici derken reis?
Da 2 alacaktım itopyadan alacağıma 2 4 bin fazla verir başka sistem kurarım dedim öyle de yaptım.Bide hangi siteden aldın. İtopyada indirimde şuan ama kargolamadan dolayı soğuk bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım fotoda yanında çevirici veriyolarmış diğer renklerde
?Da 2 alacaktım itopyadan alacağıma 2 4 bin fazla verir başka sistem kurarım dedim öyle de yaptım.
Hepsi buradadan aldım ben ve hatırladım şimdi kutunun içinden Çevirici çıkmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çevirici olmadan çalışıyor
Kulaklık için hangi dönüştürüyü almam gerek?Şuan indirimdeyken alınabilir. Sadece bir tık mic'ini beğenmedim. Tüm mic testlerinde ses robot gibi geliyordu kulağıma.
Reis sen dönüştürücü ne yapacaksın neyi dönüştüreceksin 3.5 jak olarak geliyor kutuya baktım şunlar var. Başka da bir şey çıkmadıKulaklık için hangi dönüştürüyü almam gerek?