ben aldım yayın+oyun için kullanıcamArkadaşlar corsaır hs35 almayı düşüniyorum.
LÜTFEN SADECE KULLANAN ARKADAŞLAR ARTI VE EKSİLERİNİ YAZABİLİR Mİ
memnunmusunben aldım yayın+oyun için kullanıcam
kargoyu bekliyorum ama kötü olsa almazdım öyle düşün razer tiamat falan alıcaktım onu aldımmemnunmusun
kartım şey gigabyte Aorus b450 m in kendi ses kartı nasıl?Artılar:
Terletmiyor ve rahat
Güzel ses kasiliyor HS50 yi aratmadi
Malzemesi fiyatina gore iyi
Eksiler:
Mikrofonu ses kartin kotuyse yayin icin yeterli degil.
Kablo biraz ince
Bunun dışında güzel bir kulakık
ALC 892 kullanıyor galiba. Gayet iyidir mikrofon iletişim için yeterli olacaktır. Yayın için dip ses yapiyor o yuzden onermedim benim ses kartim ALC1220 olmasina ragmen. Ama ses gayet net sadece dip ses var.kartım şey Gigabyte Aorus b450 m in kendi ses kartı nasıl?
dip ses yok baktım baya videolaraALC 892 kullanıyor galiba. Gayet iyidir mikrofon iletişim için yeterli olacaktır. Yayın için dip ses yapiyor o yuzden onermedim benim ses kartim ALC1220 olmasina ragmen. Ama ses gayet net sadece dip ses var.
Ayar yapilirsa olmaz belki ama bende vardi susunca belli oluyor. Ayar yapmaya gerek duymuyorum sadece iletisim icin kullaniyorum cunku. Ha bu arada noise cancelling ancak unidirectional bir mikrofonu var bunu da goz onunde bulundurun.dip ses yok baktım baya videolara
O neAyar yapilirsa olmaz belki ama bende vardi susunca belli oluyor. Ayar yapmaya gerek duymuyorum sadece iletisim icin kullaniyorum cunku. Ha bu arada noise cancelling ancak unidirectional bir mikrofonu var bunu da goz onunde bulundurun.
Noise cancelling/Gurultu engelleyici