Neler Yeni

hs35 vs jbl quantum vs g332

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kerem
Bütçe
300
hs35 vs jbl quantum vs g332 bu 3 kulaklıktan birini alacağım sizce hangisi daha iyi

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
hs35 vs jbl quantum vs g332 bu 3 kulaklıktan birini alacağım sizce hangisi daha iyi
3 ü arasında kalan arkadaşım HS35 tercih etti konfor ve ses açısından çok güzel bir kulaklık. Yalnız youtubeda yüksek sesle müzik dinlerken discorddakilerde duyuyor haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ü arasında kalan arkadaşım HS35 tercih etti konfor ve ses açısından çok güzel bir kulaklık. Yalnız youtubeda yüksek sesle müzik dinlerken discorddakilerde duyuyor haberin olsun.
Bende HS35 sahibiyim

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

HS35 almayın aldırmayın.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

HS35 almayın aldırmayın.
Sebep ?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
3ü de iyi değil, bütçenizi söylerseniz en iyisini öneririz.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Kalitsiz?

Elinde kalan birsürü kişi var. Corsair olması için yapılmış bir ürün.
Nerden biliyorsun birsürü kişi olduğunu şahsen kullanıyorum arkadaşımla nerdeyse 1 sene oldu mis gibi kulaklık kullanıcıda ki problemler yüzünden markaları ve modelleri kötülemeyin.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Nerden biliyorsun bir sürü kişi olduğunu şahsen kullanıyorum arkadaşımla nerdeyse 1 sene oldu mis gibi kulaklık kullanıcıda ki problemler yüzünden markaları ve modelleri kötülemeyin.
Genel bir sorun olmasa ve kalitesiz olmasa hak vereceğim.

Eğer kullanıcıların çoğu sorunları yaşıyorsa bu ürün sorunlu bir ürünüdür. Bizzat kullandım ve parasınıhak etmeyen bir ürün Çinden 240₺'ye aldığım E900 Pro bile HS35'ten daha iyi ses ve mikrofon kalitesi sunuyor.

Kendi deneyimlerini değil birden fazla insanın sorun yaşayıp yaşamadığı ve ses-mikrofon-malzeme kalitesi önemli.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Genel bir sorun olmasa ve kalitesiz olmasa hak vereceğim.

Eğer kullanıcıların çoğu sorunları yaşıyorsa bu ürün sorunlu bir ürünüdür. Bizzat kullandım ve parasınıhak etmeyen bir ürün Çinden 240₺'ye aldığım E900 Pro bile HS35'ten daha iyi ses ve mikrofon kalitesi sunuyor.

Kendi deneyimlerini değil birden fazla insanın sorun yaşayıp yaşamadığı ve ses-mikrofon-malzeme kalitesi önemli.
Bana mı kaliteli sana mı kalitesiz ürün yolladılar bilemedim araştırmalarımda iyi olduğunu gördüm ve iyi çıktı memnunum.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Furkan Aslan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç biri,

T.P.G.

80+ Titanium
Bana mı kaliteli sana mı kalitesiz ürün yolladılar bilemedim araştırmalarımda iyi olduğunu gördüm ve iyi çıktı memnunum.
Yüzlerce kişiye hatta binlerce kişiye sorunlu ürün göndermeleri pek mümkün değil ha? Kırılıyor bildiğin karpuz gibi. Bende de var, Corsair'den 2. kez sıfırını aldım, bu da kırılmaya yakın gıcırdamaları vs. arttı iyice. Sorunlu ürün direkt, mikrofonun hem malzemesi hem kendisi çok dandik. Kulaklığın da malzemesi çok dandik. Corsair markası altında satılmasa kimsenin bakmayacağı bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom