Neler Yeni

HS80 Max Wireless mikrofonu arka plan seslerini çok fazla alıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
yani bende hepsi kapalı ama kullanıyorum tüm özellikleri micboost kapatıp deneye bilirsiniz bir tekrar
Micboost kapattım sadece ve Sidestone kapattım ne işe yarıyor anlamadım. İntte kendi sesinizi duyuyorsunuz yazıyor açınca ama öyle bir şey görmedim.
Discord guruldu azaltma acikken bile mi geliyor?
Krisp açtım şimdi seslerin çoğunu kesiyor ama ezan sesini keser mi bilmiyorum. Yüksek bir ses çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses ve görüntüden burayı artırın ben bas konuşta kullandığım için gerek duymuyorum
Alıntıyı görüntüle
Bunu otomatik yapmak gerekmiyor mu

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
mikrofonun bass ayarlarını kıstınmı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Bass ayarı derken hocam o nasıl kısılıyor.

Ses ayarlarında bass gözükmüyor sadece ses düzeyi var
Hmm... Realtek girsene bi orda mikrofon ayarlarına bak dış çevresel sesi engelleme vardı

Anakart ne

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Laptop hocam Clevo kasa Monster.
Laptoplardada vardı galiba olmadı harici ses kartı al creative g3 vardı yd'den geliyo 1049TL'ye güzel ses kartı ve driver güzel rekabetçi oyunlarda müzik basslar film için falan baya seçenek sunuyo

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Laptoplardada vardı galiba olmadı harici ses kartı al creative g3 vardı yd'den geliyo 1049TL'ye güzel ses kartı ve driver güzel rekabetçi oyunlarda müzik basslar film için falan baya seçenek sunuyo
Kablosuz kulaklıkların ses kartıyla işi olmuyor diye biliyorum değil mi? Wireless model çünkü.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Arda doğan
Kablosuz kulaklıkların ses kartıyla işi olmuyor diye biliyorum değil mi? Wireless model çünkü.
Ha wireless modellerde evet o yüzden basslar gözükmüyor demekki driver falan var mı hs80 hiç kullanmadım

Owlore

80+
Micboost kapattım sadece ve Sidestone kapattım ne işe yarıyor anlamadım. İntte kendi sesinizi duyuyorsunuz yazıyor açınca ama öyle bir şey görmedim.

Krisp açtım şimdi seslerin çoğunu kesiyor ama ezan sesini keser mi bilmiyorum. Yüksek bir ses çünkü.

Bunu otomatik yapmak gerekmiyor mu
Gürültü azaltma kapalıysa önceden şuan açınca düzelecektir büyük ihtimal ama eğer hala gidiyorsa orayı artırmak baya arkaplan sesini kesiyor, orda barın altında kalan sesler gider direkt deneme yapabilirsin hocam

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Gürültü azaltma kapalıysa önceden şuan açınca düzelecektir büyük ihtimal ama eğer hala gidiyorsa orayı artırmak baya arkaplan sesini kesiyor, orda barın altında kalan sesler gider direkt deneme yapabilirsin hocam
Evet önceden klavye sesi bangır bangır gidiyordu, şu an ekstra seslerin hiç biri gitmiyor. Ezan gider mi bilmem. Burada günde en az 15 kez sela okunuyor galiba tüm ölüleri buradan duyuruyorlar o yüzden arkadaşlar tilt oluyordu ona. Biri ölünce anlayacam gidip gitmediğini.

Top Bottom