Neler Yeni

Html Tasarımını Photoshopta yapma

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Html ile oluşturuğum bir butona tıklayınca Photoshopta oluşturduğum tasarıma resime nasıl gidebilirim öyle bir şey varmı css de yapmak yerine ?

Zechion

80+ Silver
Html ile oluşturuğum bir butona tıklayınca Photoshopta oluşturduğum tasarıma resime nasıl gidebilirim öyle bir şey varmı css de yapmak yerine ?
Bir buttona tıklayınca tasarım sayfasına mı gitmek istiyorsunuz yoksa direkt resmi göstermesini mi ? Nasıl bir şey yapmak istediğinizi tam anlayamadım. Anlatırsanız yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Zechion

80+ Silver
Photoshopta tasarlayacağım resmi göstermesini istiyorum
Tamam da hocam direkt sitenin ortasında photoshop ekranı mı olacak, tasarladığınız resim mi ortaya çıkacak ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam da hocam direkt sitenin ortasında photoshop ekranı mı olacak, tasarladığınız resim mi ortaya çıkacak ?
yok şöyle ben css ile yaptığımın web sitesinde menü diye bir buton olucak o butona tıklayınca photoshopta menü için oluşturduğum resime gitmesine istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
yok şöyle ben css ile yaptığımın web sitesinde menü diye bir buton olucak o butona tıklayınca photoshopta menü için oluşturduğum resime gitmesine istiyorum

.
uygulamayı açrıtmarısnımı istiyorsn

Zechion

80+ Silver

.
Yani anladığım kadarıyla şöyle bir button olucak ve o buttona tıklayınca resim açılacak.

Zechion

80+ Silver
Yani anladığım kadarıyla şöyle bir button olucak ve o buttona tıklayınca resim açılacak.
Öncelikle resminizi dosyanın içine atın. Sonrasında
<form action="resminin_ismi" target="_blank">
<input type="submit" value="Resmi ac" />
</form>
bunu html'e ekleyerek resmin ismini kendi resminizin ismi ile değiştirin. Ardından tıkladığınız zaman açılacaktır. Eğer ki isteğiniz farklı bir yöndeyse söyleyin yardımcı olayım.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
Öncelikle resminizi dosyanın içine atın. Sonrasında
<form action="resminin_ismi" target="_blank">
<input type="submit" value="Resmi ac" />
</form>
bunu html'e ekleyerek resmin ismini kendi resminizin ismi ile değiştirin. Ardından tıkladığınız zaman açılacaktır. Eğer ki isteğiniz farklı bir yöndeyse söyleyin yardımcı olayım.
Hocam ben buton html ve css kodlarım bunlar bunların görünüşünü bozmadan nasıl bunu yapabilirim dedin şeyi yaptım oldu fakat bu şekilde görünüşü aynı şekil olucak şekilde nasıl yaparım
Screenshot_52.png

Screenshot_51.png

Screenshot_50.png

JSezar

80+ Silver
image e link verirsen buton olur.

Top Bottom