Hocam Router Bu Modem Değil !Fiber kabloyu takar takmaz çalışır mı? Ayar yapmak gerekiyor mu? Kullanıcı girişi vs
Modem olarakta kullanılabiliyor ama ayarları yapılması gerekli, AX3 modelinde de modem olarak kullanılabiliyordu.Hocam Router Bu Modem Değil !
Olabilir Ama Bunlar Düz Router Diye BiliyorumModem olarakta kullanılabiliyor ama ayarları yapılması gerekli, AX3 modelinde de modem olarak kullanılabiliyordu.
Fiber kabloyu takar takmaz çalışır mı? Ayar yapmak gerekiyor mu? Kullanıcı girişi vs
Bende Türk Telekom fiber var onda önce ufak bir kutu var o kutudan modeme lan ile bağlanıyor. Modemi iptal edip lan kablosunu Keenetice takıp kullanıcı adı ve şifre girerek kurdum. Muhtemelen bunda da aynı mantık vardır bir araştırın.Fiber kabloyu takar takmaz çalışır mı? Ayar yapmak gerekiyor mu? Kullanıcı girişi vs
knk bilgili birine benziyon evde ttnet 1000 50 net var modem tavsiyesi verebilir misin?Hocam Router Bu Modem Değil !
Kendi Sitesinde Aynı Fiyat Mevcut .
HUAWEI WiFi BE3 Yönlendirici
consumer.huawei.com
fiber varsa modeme gerek yok router ve gpon yetiyorOlabilir Ama Bunlar Düz Router Diye Biliyorum
birşeyin modem olabilmesi için modülasyon ve demodülasyon kabiliyeti olması gerekiyor (kelime de bundan türetilen bir şey MO-DEM) örneğin vdsl modemleri veya 3g modemler gibi bunlar analog veya dijital sinyalleri anlamlı veriye dönüştürür.Modem olarakta kullanılabiliyor ama ayarları yapılması gerekli, AX3 modelinde de modem olarak kullanılabiliyordu.
evde ttnet 1000 50 net var modem tavsiyesi verebilir misinbirşeyin modem olabilmesi için modülasyon ve demodülasyon kabiliyeti olması gerekiyor (kelime de bundan türetilen bir şey MO-DEM) örneğin vdsl modemleri veya 3g modemler gibi bunlar analog veya dijital sinyalleri anlamlı veriye dönüştürür.
Ben kullanıyorumKullanan var mı arkadaşlar