Ben hepsine akakçeden baktım.5.467TL yapıyor.Gerçekten çok iyi.Alıntıyı görüntüle
7400 e hepsi o fiyattan fazla ise DEĞER
@cLarq
MONİTÖR
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatları attım verdiğin fiyatla kıyaslarsın
7400 tl etmez o laptop zaten 6.5k huawei sitesindeAlıntıyı görüntüle
7400 e hepsi o fiyattan fazla ise DEĞER
@cLarq
MONİTÖR
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatları attım verdiğin fiyatla kıyaslarsın
Agam ordan bakınca fiyat makul olabiliyor ama satıcıların bazıların puan dusuk acılmıs iade malda satan oluyor onada dıkkat etmek laızm D:Ben hepsine akakçeden baktım.5.467TL yapıyor.Gerçekten çok iyi.
6900 fiyatı suan olabilir ama 2 aydır kullanıyorum 2 ay once vatanda 4200 dü7400 TL etmez o laptop zaten 6.5k huawei sitesinde
bence kazzıklamış bile adamı![]()
Adam bunlari kredi kartiyla 0 alıp taksit yapip senle takas mi yapti kafam karişti gece geceÜrüne karşılık olarak
- LG UltraGear 27GL850-B
- Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
- Cooler Master MK110 Mekanik Hisli Türkçe RGB
- logitech g102 prodigy
Nakit parası yoktu bende kredi kartı ile bunları alıp kk taksit yapabilcegini soledım kabul etti![]()
Ürüne karşılık olarak
- LG UltraGear 27GL850-B
- logitech g102 prodigy
Nakit parası yoktu bende kredi kartı ile bunları alıp kk taksit yapabilcegini soledım kabul etti![]()
baya iyi h.oÜrüne karşılık olarak
- LG UltraGear 27GL850-B
- logitech g102 prodigy
evet benım elimdeki d14 modele karsı internetten bunları kredi kartı ile taksitle alıp bana verdi.Adam bunlari kredi kartiyla 0 alıp taksit yapip senle takas mi yapti kafam karişti gece gece
yok be okadarda geçirmedim diye düşünüyorumDonuna kadar soymak bu olsa gerek![]()
eyw tesekkür ettimbaya iyi h.o