fanı çok fazla ses çıkartıyormuş ve gereğinden fazla ısınıyormuş sanırım öyle okudum + olarak adobe / blender gibi uygulamalarda sıkıntı yaratır mı bana grafik tasarım ve web tasarım işiyle uğraşıyorum çok bi bütcem yokssd sorunlu sağlığı 1 senede %10 düştü harici sorun yok
ısınıyor evet. Ama yük altında normal. kasa alüminyum olduğu için ısıyı hissettiriyor sol tarafta. macun ve fan bakımı 6 ayda bir yapılırsa rahatsız etmez. fan ise normal bir laptop fanı. ilk aldığım zamanlarda basit işlemlerde fan bile açmazken şimdi açar açmaz fan açıyor. 1 senedir macun bakımını yaptırmadım o yüzdendir. siz bakımını iyi yaparsanız bilgisayar sizi üzmez. ısınma konusu zaman geçtikçe canınızı sıkabilir bu yüzden kaliteli macun kullanmaya özen gösterinfanı çok fazla ses çıkartıyormuş ve gereğinden fazla ısınıyormuş sanırım öyle okudum + olarak adobe / blender gibi uygulamalarda sıkıntı yaratır mı bana grafik tasarım ve web tasarım işiyle uğraşıyorum çok bi bütcem yok
ısınıyor evet. Ama yük altında normal. kasa alüminyum olduğu için ısıyı hissettiriyor sol tarafta. macun ve fan bakımı 6 ayda bir yapılırsa rahatsız etmez. fan ise normal bir laptop fanı. ilk aldığım zamanlarda basit işlemlerde fan bile açmazken şimdi açar açmaz fan açıyor. 1 senedir macun bakımını yaptırmadım o yüzdendir. siz bakımını iyi yaparsanız bilgisayar sizi üzmez. ısınma konusu zaman geçtikçe canınızı sıkabilir bu yüzden kaliteli macun kullanmaya özen gösterin
hp nin ryzen5 3200u 8gb laptoplarına bakabilirsiniz ryzen sizi daha çok mutlu edecektir performans anlamında. ama pil anlamında huawei ve honor başka bir seviye.alternetifi önerebilceğiniz bir laptop var mı 7-8k bandında
beni 3-4 saat kadar götürmesi gerçekten yeterli adobe illustrator ve photoshopta sorun çıkartmasın ve 3-4 saat kadar beni götürsün bana yeterlihp nin ryzen5 3200u 8gb laptoplarına bakabilirsiniz ryzen sizi daha çok mutlu edecektir performans anlamında. ama pil anlamında huawei ve honor başka bir seviye.
o zaman dediğim gibi hp ya da acer laptopların ryzen 3 ve 8gb ram versiyonlarına bakmanızı öneririm.beni 3-4 saat kadar götürmesi gerçekten yeterli adobe illustrator ve photoshopta sorun çıkartmasın ve 3-4 saat kadar beni götürsün bana yeterli
huawei d15'in sanırım r5 3500u lu halini görmüştüm o aynı performansı verir mi bahsettikleriniz ileo zaman dediğim gibi hp ya da acer laptopların ryzen 3 ve 8gb ram versiyonlarına bakmanızı öneririm.
çok daha iyi performans verir. kesinlikle tavsiye ediyorum.huawei d15'in sanırım r5 3500u lu halini görmüştüm o aynı performansı verir mi bahsettikleriniz ile
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-notebook-honor-magicbook-15-1110043130/detay buna ne diyorsunuz hocam sanırım sizin laptopla aynı buçok daha iyi performans verir. kesinlikle tavsiye ediyorum.