ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599
Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB 7000 Mb/s - 6500 Mb/s Nvme M.2 SSD
çok ucuz değilmi dicem dram yoktur dicen belki ama hız aşırı yüksek garipHuawei eKitstor Xtreme 200E 1TB 7000 Mb/s - 6500 Mb/s Nvme M.2 SSD
çok ucuz değilmi dicem dram yoktur dicen belki ama hız aşırı yüksek garipssd
biryerde önbellek var yazmış dram olamaz herhalde.
Bu fiyata bu hızda yine de alınabilir bence ek depolama yapar oyun vs kurarsın hangimi bir ssd yi öldürene kadar kullanıyoruz kiDram yok heyecan yapmayın
mantıklı rakipleri tokatlıyorBu fiyata bu hızda yine de alınabilir bence ek depolama yapar oyun vs kurarsın hangimi bir ssd yi öldürene kadar kullanıyoruz ki. Hep sat yenisini al hemen.
Evet bende ssd bakmayı bıraktım uzun zaman önce, evde 7-8 tane üst düzey ssd olmuştu hepside Gen4 sağlam ssdlerdimantıklı rakipleri tokatlıyoryapısı farklı değişik baya baktım neyse benim branşı biraz aşıyor.asdas ssd bakmıyorumn arttık
ekran kartı yok 3d yazıcı aldımEvet bende ssd bakmayı bıraktım uzun zaman önce, evde 7-8 tane üst düzey ssd olmuştu hepside Gen4 sağlam ssdlerdi![]()
doğru ssd hariç herşeye yatırım oldu ssd gelecek yüzyıldas 4tb alır geçerim.2sene boyunca zorYani zaten hep o oyunların yüzünden depolamaya abanıyoruz ya![]()
Valla 990 Pro var 2 TB, öldürene kadar kullanıcam mecburenBu fiyata bu hızda yine de alınabilir bence ek depolama yapar oyun vs kurarsın hangimi bir ssd yi öldürene kadar kullanıyoruz ki. Hep sat yenisini al hemen.