fahri can 80+ Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 7 29 Ekim 2023 #1 2 saat arasında kaldım birisi bi yardımcı olsun hangisi daha iyidir
M Makvayuz 80+ Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 70 Reaksiyon skoru 26 30 Ekim 2023 #2 Aldın mı hocam birini bende ikisi arasında kaldım
fahri can 80+ Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 7 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Makvayuz yazmış: Aldın mı hocam birini bende ikisi arasında kaldım Devamı için tıklayın... Huawei aldım ama daha gelmedi özellik olarak Huawei daha iyi fakat işte xiaomi de yuvarlak ona kafam takıldı geç olmadan Huawei aldım
Makvayuz yazmış: Aldın mı hocam birini bende ikisi arasında kaldım Devamı için tıklayın... Huawei aldım ama daha gelmedi özellik olarak Huawei daha iyi fakat işte xiaomi de yuvarlak ona kafam takıldı geç olmadan Huawei aldım
M Makvayuz 80+ Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 70 Reaksiyon skoru 26 30 Ekim 2023 #4 fahri can yazmış: Huawei aldım ama daha gelmedi özellik olarak Huawei daha iyi fakat işte xiaomi de yuvarlak ona kafam takıldı geç olmadan Huawei aldım Devamı için tıklayın... Anladım hocam bende Yuvarlak olduğu için kararsız kalıyodum. Ne kadara aldınız siz
fahri can yazmış: Huawei aldım ama daha gelmedi özellik olarak Huawei daha iyi fakat işte xiaomi de yuvarlak ona kafam takıldı geç olmadan Huawei aldım Devamı için tıklayın... Anladım hocam bende Yuvarlak olduğu için kararsız kalıyodum. Ne kadara aldınız siz
fahri can 80+ Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 7 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Makvayuz yazmış: Anladım hocam bende Yuvarlak olduğu için kararsız kalıyodum. Ne kadara aldınız siz Devamı için tıklayın... 2450 ye aldım trendyoldan
Makvayuz yazmış: Anladım hocam bende Yuvarlak olduğu için kararsız kalıyodum. Ne kadara aldınız siz Devamı için tıklayın... 2450 ye aldım trendyoldan