🔥İndirim Huawei Freebuds SE 3 Kulaklık 1.349 TL

Başlığa SE model olduğunu eklerseniz iyi olur düz model ile SE arasında fark var insanları yanıltmasın

Bitmezse cuma günü kazı kazan indirim kuponuyla alırım

arkadaşlar samsung buds fe ve huwai freebuds se 2'yle kıyaslarsak se daha mı iyi ?

arkadaşlar samsung buds fe ve huwai freebuds se 2'yle kıyaslarsak se daha mı iyi ?
alakaları yok, birisi silikonlu diğeri silikonsuz, birisi top yapıya sahip, diğeri aşağıya uzayan. O nedenle cevabım şu, daha çok amacın müzik dinlemekse ve silikonlu kulaklık kulağımı rahatsız etmez diyorsan Samsung fe, amacım iş/konuşma içinse ve müzikte dinlerim arada bir dersen o zaman huawei. ikisinden hangisi daha kaliteli dersen huawei bu tarz giyilebilir ürünlerde bence açık ara en iyisi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
alakaları yok, birisi silikonlu diğeri silikonsuz, birisi top yapıya sahip, diğeri aşağıya uzayan. O nedenle cevabım şu, daha çok amacın müzik dinlemekse ve silikonlu kulaklık kulağımı rahatsız etmez diyorsan Samsung fe, amacım iş/konuşma içinse ve müzikte dinlerim arada bir dersen o zaman huawei. ikisinden hangisi daha kaliteli dersen huawei bu tarz giyilebilir ürünlerde bence açık ara en iyisi.
Samsung buds fe aldığım dönem Huwai SE2 ile kıyaslanıyordu.
SE3 çıktığı için sormuştum , açıkçası gürültü engeleme , ses ve mikrofon gibi özellikler önemli benim için.
Daha çok konuşmak , oyun oynamak ve video izlemek için kullanılacak.

Samsung buds fe aldığım dönem Huwai SE2 ile kıyaslanıyordu.
SE3 çıktığı için sormuştum , açıkçası gürültü engeleme , ses ve mikrofon gibi özellikler önemli benim için.
Daha çok konuşmak , oyun oynamak ve video izlemek için kullanılacak.
tüm tuşlara basmışsın :) bu durumda ikisini de tavsiye etmem. Daha üst bir model almalısın.

Geri