Neler Yeni

Huawei MatePad 11.5 vs Samsung Galaxy Tab S9 FE

Hangisi alınır?

Huawei yanında klavyeyle birlikte geliyor. 9500 TL fiyatı var vergi indirimiyle 8000 TL civarına geliyor ama kalemi olmadığı için + kalem masrafı eklenecek.

Samsung yanında kalemiyle geliyor 10700 TL fiyatı var vergi indirimine girmiyor fiyatından dolayı. Klavyeye kesin ihtiyacım olacağını düşünmediğim için ek klavye masrafı saymıyorum.

Karşılaştırdığımda Huawei'in işlemcisi daha iyi görünüyor ama emin olamadım. Yazılım konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım uygulama indirmede ya da herhangi bir konuda. Bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim hangisi alınır ya da bunlar yerine başka öneriniz var mı?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hangisi alınır?

Huawei yanında klavyeyle birlikte geliyor. 9500 TL fiyatı var vergi indirimiyle 8000 TL civarına geliyor ama kalemi olmadığı için + kalem masrafı eklenecek.

Samsung yanında kalemiyle geliyor 10700 TL fiyatı var vergi indirimine girmiyor fiyatından dolayı. Klavyeye kesin ihtiyacım olacağını düşünmediğim için ek klavye masrafı saymıyorum.

Karşılaştırdığımda Huawei'in işlemcisi daha iyi görünüyor ama emin olamadım. Yazılım konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım uygulama indirmede ya da herhangi bir konuda. Bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim hangisi alınır ya da bunlar yerine başka öneriniz var mı?
Ben samsung alırdım.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arayüzü daha kullanışlı
Google play olması uygulamaları rahatca indirebiliyoruz
Yanında kalemi var
Tasarımı daha iyi
Ve ben huawei almama sebebim google destegi yok ve bir uygulama varmış ordan yapabiliyormuşsun fln ama bazıları sorun yaşadıklarını fln söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta s9fe 11k nerdeyse ben onu yerine ipad 9.nesil alırdım çok güzel tablet

Top Bottom