Konuyu yeni okudum. Sağ ol.Hayırlı olsun gece çarkıyla alsaydınız 250 lira indirim veriyor.
Hocam arada tekrar düşüyor ben bayağı takip ediyorum.Düşünce size haber veririm ,2 veya 3 güne tekrar düşüyor teknosa da 1 günlük.tam alıyordum kodu anca buldum. sepete attım fiyat 3500 e düştü ileri dedim. 1000 TL zam yedi 12 yi geçtiği için kısmet
kupon olduğu için alasım geldi. yoksa ihtiyacımda yok. dediğiniz gibi twitch vs izlemelik kullanırım diye düşünmüştüm.Hocam arada tekrar düşüyor ben bayağı takip ediyorum.Düşünce size haber veririm ,2 veya 3 güne tekrar düşüyor teknosa da 1 günlük.
Kupon her akşam 22.00 dan sonra çark ile veriliyor yine aynı fiyata düşer,hatta teknocluba özel extra 50 lirada sepette indirim oluyor galiba 3.400 e gelir yine.kupon olduğu için alasım geldi. yoksa ihtiyacımda yok. dediğiniz gibi twitch vs izlemelik kullanırım diye düşünmüştüm.
bilmiyordum güzel bende takip edeyim. teşekkürlerKupon her akşam 22.00 dan sonra çark ile veriliyor yine aynı fiyata düşer,hatta teknocluba özel extra 50 lirada sepette indirim oluyor galiba 3.400 e gelir yine.
A9+ bakabilirsin hocam 3.5k ya geri inmezsetam alıyordum kodu anca buldum. sepete attım fiyat 3500 e düştü ileri dedim. 1000 TL zam yedi 12 yi geçtiği için kısmet