Huawei MatePad T10 alınır mı?

al 6 Ay Sonra PUBG kasar arkadaşım aynı tableti aldı 1000tl veren olursa satacak
PUBG oynamıyorum. Benim için orta düzeyde oyunları oynatsın bu kadar. COF ve PUBG gibi younlar oynamıyorum ben. Yeter ki seri hızlı çalışsın.

al 6 Ay Sonra PUBG kasar arkadaşım aynı tableti aldı 1000tl veren olursa satacak
Ban yemiştim cevap veremdim herkes tablet/telefon alırken çöpg için almıyor. Her telefonu tableti pubg açar-açmaz diyerek yargılamayın.

Ban yemiştim cevap veremdim herkes tablet/telefon alırken çöpg için almıyor. Her telefonu tableti PUBG açar-açmaz diyerek yargılamayın.
Android Cihazlar Klasiktir 6-24 Ay Arasında Kasmaya Başlar. Klasiktir Bu . iPad 1 Numaradır Huawei Fanı Arkadaş :D

Android Cihazlar Klasiktir 6-24 Ay Arasında Kasmaya Başlar. Klasiktir Bu . iPad 1 Numaradır Huawei Fanı Arkadaş :D
Huawei fanı olduğumu nerden biliyorsun. Ben her marka telefonu kullandım, Modeli her ne olursa olsun çoğu üründe apple tabi ki iyi. İphone 7 kullanıyordum ta ki ahize sorunu çıkarana kadar sonrasında bütçem yeni iphone modellerine yetmediği için P30 lite aldım. Her ne kadar İphone 7 kadar memnun olmasamda bana yetiyor. Bu arada bir markayı savunuyorum diye o markanın fanı olmuş olmam ki ben burada huawei'yi savunmadım.
Edit:Neden İphone 7'yi tamir ettirmedin diyebilirsin. Tamir edildi ve şu an aktif olarak kullanılıyor kardeşim telefona ihtiyaç duyunca İphone'u ona verdim. Ve ben P30 Lite aldım.

Geri