Neler Yeni

Huawei telefona honor ROM!

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Arkadaşlar merhaba kısa keseceğim kullandığım telefon huawei nova 9 model numarası ise nam-lx9 honır tarafında bu cihazın karşılığı honor 50 ben şimdi bu cihaza bir honor rom yüklesem birsıkıntı çıkarmı özellijleri bire bir aynı ancak kamerada bir iki farklılık var başka bir farkı yok yapmaya çalışma amacımda google servislerini acaba bu şekilde yükleyebilecekmiyim diye denemek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ata
Hocam hiç gerek yok risk almayın bence. Bildiğime göre store daki bir uygulama ile halloluyor kısa bir araştırma ile bulursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gspace ve bir kaç uygulama var bunun için ama benim aslında yapmaya çalışma nedenim tamamen sınırsız bir tarife kullanıyorum sosyal medya yönüne ve bu 3 cü parti uygulamalarla çalışmıyor yani kendi internet verisinden kulkanıyor risk alacağım her iki cihazında yazılımı kendi room larına ulaştım ikisinide indirdim ancak geri döndürebilirmiyim yada yükledikten sonra sıkıntı çıkarırmı acaba bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Hocam zaten sorun orda ben farklı bir room denemek istiyorum bütün temel bileşenler aynı fakat kamerada 1.2 değiliklik varbu sıkıntı yaratırmı

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Telefonunuz ne ise onun romunu yükleyin.
Konuyu düzgünce okuyup sonra yorum yaz lütfen. Hocam romu deneyebilirsiniz bence ben zamanında hometab tablete samsung tablet romu atmıştım sıkıntı olmamıştı ama benim şansıma da çalışmış olabilir. Globalde araştırma yaparsanız daha iyi verilere ulaşırsınız

Konuyu düzgünce okuyup sonra yorum yaz lütfen. Hocam romu deneyebilirsiniz bence ben zamanında hometab tablete samsung tablet romu atmıştım sıkıntı olmamıştı ama benim şansıma da çalışmış olabilir. Globalde araştırma yaparsanız daha iyi verilere ulaşırsınız
Her ihtimale karşı o cihaza hazırlanan romu atsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Peki herhangi bir sıkıntı çıkarsa bu cihazın kendi room u da var elimde tekrar yükleyebilirmiyim sıkıntı çıkarmı daha önce hiç yapmadım o yüzden merak ediyorum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
hardbrick olursa telefoncu kurtarabilir çok riskli hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Aa dediğim gibi ikiside aynı cihaz aynı firmaya ait ben şahsen bir sorun çıkacağını düşünmüyorum çünki bütün bileşenleri aynı kameralar dışında bence denemeye değer gibi duruyor asıl amacım aslında honor rom atarak android servislerini 3.parti yazılımlarla değilde entegre bir şekilde kullanmak istiyorum bana demeyin ozaman neden honor almadın diye 😄 ben bu cihazı çok iyi bir indirimle 8.300 tl ye aldım ve ben bunu aldığımda honor 12.000 civarıydı aşşağı yukarı

121709

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba kısa keseceğim kullandığım telefon huawei nova 9 model numarası ise nam-lx9 honır tarafında bu cihazın karşılığı honor 50 ben şimdi bu cihaza bir honor rom yüklesem birsıkıntı çıkarmı özellijleri bire bir aynı ancak kamerada bir iki farklılık var başka bir farkı yok yapmaya çalışma amacımda google servislerini acaba bu şekilde yükleyebilecekmiyim diye denemek istiyorum
Riske atmayın, maceraya gerek yok. Telefonunuz için uygun romu atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
ama bir şekilde entegre etmek istiyorum google servislerini bu cihaza :D
bütün özellikleri aynı sadece kamerada bir kaç farklılık var ondanda sıkıntı olacağını açıkçası düşünmüyorum denemeye değer gibi asıl soru ben bu cihaza honor room atınca acaba google servisleride gelecekmi 🤔
🤔

PffPanda

80+ Bronze
Bazen bazı romlara gapps yükleyince gms geliyordu . İstersen onu deneyebilirsin ama bootloop riski var . En azından brick etmez gider aynı romu kurarsın geri . Gapps ı bu arada belli romlara çoğunlukla vanilla aosp romlara kurardık . Çalışır mı bilemem denemek lazım ama mantıklı yol gibi duruyor bu .

Top Bottom