Kayışları hakkında bilgin var mı siyah alsam gümüş takabilir miyimalınır 1.5 yıldır kullanıyorum fiyatına göre en iyisi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorularınız varsa sorabilirsiniz ürün hakkında.
istediğin gibi değiştirebilirsin. ben amazondan gri kayış aldım onunla kullanıyorum. orijinal sihay kayışı çok çabuk soyuldu bu arada. birde siyah modelde nfc yok bunu da göz önünde bulundurun.Kayışları hakkında bilgin var mı siyah alsam gümüş takabilir miyim
Hocam almayı düşünüyorum da. Şarjı kaç gün gidiyor? Sesli görüşme yaparken kalitesi nasıl? Son güncellemelerle mesajlara cevap verme özelliği hâlâ kısa mesaj şeklinde mi? Emojiler gözüküyor mu? Sizin saatte gördüğünüz eksi yönler nelerdir? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.alınır 1.5 yıldır kullanıyorum fiyatına göre en iyisi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorularınız varsa sorabilirsiniz ürün hakkında.
cevapladım.Hocam almayı düşünüyorum da. Şarjı kaç gün gidiyor? Sesli görüşme yaparken kalitesi nasıl? Son güncellemelerle mesajlara cevap verme özelliği hâlâ kısa mesaj şeklinde mi? Emojiler gözüküyor mu? Sizin saatte gördüğünüz eksi yönler nelerdir? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Suan warch 2 1.200 tl ikinci el alınır mı?Arkadaşlar 2000-3000 civarı bir bütçem var. Akıllı saat almayı düşünüyorum. Huawei watch fit 2 de karar kıldım. Ama daha iyi önerileriniz var mı? Samsung şarjı az gittiği için almayı düşünmüyorum.
sorunu yoksa iyi fiyat alınır.Suan warch 2 1.200 TL ikinci el alınır mı?