derivative
80+
Bu saatlerin camı beni çok korkutuyor. Hiçbirisi de belirtmiyor nasıl bir cam kullandığını.
Şuan sadece akbank kendi uygulaması ile destekliyor temassız ödemeyiTama cüzdan uygulaması varda bizim bankalar destekliyor mu onu. Kullanan birine sormak lazım.
ya ısterse banka uygulaması olsun. türkıiye'de bankalarla anlaşmadıgı surece ödeme yapabılır mı ? apple pay i bile kullanamıyoruz.Cüzdan uygulaması var adı "Cüzdan". Ayrıca videodaki adam siyah modeli kulanıyor ama var
dk 7.09
22 mayıstan sonra kargo yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamŞiparişi kargololanan var mı? Mh ile görüştüm hediye olarak gri naylon kayış seçtiğim için sipariş 10 haziranda kargolanacakmış. Sadece saati yollayın dedim, onu da yapmıyorlar. Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim. Hepsiburada'dan alanlara gönderim yapmışlar Huawei'nin kendisi ürünü yollamıyor.
22 mayıstan sonra kargo yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
On sipariş ya hocam . Hb de falanda yazıyor aslında ama gözünüzden kaçmış olabilir.Şiparişi kargololanan var mı? Mh ile görüştüm hediye olarak gri naylon kayış seçtiğim için sipariş 10 haziranda kargolanacakmış. Sadece saati yollayın dedim, onu da yapmıyorlar. Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim. Hepsiburada'dan alanlara gönderim yapmışlar Huawei'nin kendisi ürünü yollamıyor.
stok yok be
Hangisinde yok. Alınıyor bende hala.stok yok be
evet ben kayışı hediye kısmıjda gri seçtim kayış sonra gelsin önemli değil keşke sen de öyle yapsaydınAlıntıyı görüntüle
Buraya saklamışlar.