Hayatımda daha aptalca bir şey görmedim. Kendi sitelerinde hiçbir yerde böyle bir bilgi yok. Müşteri hizmetlerinin lafına çok güvenemiyorum. Böyle bir özellik varsa niye hiçbir yerde belirtilmiyor ? global site dahil her yere baktım. tanıtımda bile soylemedıler.Kızmızı halka olanlar derken? Mesela beyaz kordonluda kırmızı halka var ama fiyat aynı. Bence pahalı olanlarda NFC var. Hasır ve deri kordonlu olanlarda.
Alıntıyı görüntüle
Evet öyleymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan AFIT3PR koduyla 3899 TL ye alabilirsiniz.
NFC Çin için var galiba biraz karışık bir durum ben de anlamadım. Reddit'te bir kaç tane yorum gördüm NFC için sitesinde bir şey bulamadım.Şimdi nfc var mı yok mu kral kafa karıştı
Sitesinde indirim kodu ile çok daha uyguna geliyordu. Hepsiburada'dan mı aldınız?
NFC olsa mesela nasıl kullanmayı planlıyorsunuz ? Saate app yüklenemiyor zaten. Huaweinin de mevcut applerinden herhangi birinde NFC yi verimnli kullanabileceğimiz hangi senaryo var ? Ödeme desen yapamayız. Kart vb şeyleri kullansak uygun app yok. NFC nin tam olarka ne artısı olacak onu merak ediyorumŞimdi nfc var mı yok mu kral kafa karıştı
Önceki sayfadaki mesajımı okursan 300 tl ek indirim olduğunu yazmıştım. Epey 200 TL indirim sağlıyor.Yazı fontları, fotoğraflar, site, saat tasarımı... Bu Apple olmuş . Neyse biz Watch 6 Classic'ten devam.
NFC Çin için var galiba biraz karışık bir durum ben de anlamadım. Reddit'te bir kaç tane yorum gördüm NFC için sitesinde bir şey bulamadım.
Sitesinde indirim kodu ile çok daha uyguna geliyordu. Hepsiburada'dan mı aldınız?
Alacak arkadaşlar için "AFIT3EPEY200" kodu ile 200 TL daha düşüyor fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Evet app olmadan tr de muhtemelen kullanılmaz. NFC için Apple watch veya Samsung lazım.NFC olsa mesela nasıl kullanmayı planlıyorsunuz ? Saate app yüklenemiyor zaten. Huaweinin de mevcut applerinden herhangi birinde NFC yi verimnli kullanabileceğimiz hangi senaryo var ? Ödeme desen yapamayız. Kart vb şeyleri kullansak uygun app yok. NFC nin tam olarka ne artısı olacak onu merak ediyorum
Ekstra kordon aldım. o fiyat eklediYazı fontları, fotoğraflar, site, saat tasarımı... Bu Apple olmuş . Neyse biz Watch 6 Classic'ten devam.
NFC Çin için var galiba biraz karışık bir durum ben de anlamadım. Reddit'te bir kaç tane yorum gördüm NFC için sitesinde bir şey bulamadım.
Alacak arkadaşlar için "AFIT3EPEY200" kodu ile 200 TL daha düşüyor fiyat.
Alıntıyı görüntüle
NFC olsa mesela nasıl kullanmayı planlıyorsunuz ? Saate app yüklenemiyor zaten. Huaweinin de mevcut applerinden herhangi birinde NFC yi verimnli kullanabileceğimiz hangi senaryo var ? Ödeme desen yapamayız. Kart vb şeyleri kullansak uygun app yok. NFC nin tam olarka ne artısı olacak onu merak ediyorum
Cüzdan uygulaması var adı "Cüzdan". Ayrıca videodaki adam siyah modeli kulanıyor ama varEvet app olmadan tr de muhtemelen kullanılmaz. NFC için Apple watch veya Samsung lazım.
Tama cüzdan uygulaması varda bizim bankalar destekliyor mu onu. Kullanan birine sormak lazım.Cüzdan uygulaması var adı "Cüzdan". Ayrıca videodaki adam siyah modeli kulanıyor ama var
dk 7.09