İkisini de araştırıp inceledim. GT3 çok daha kaliteli bir cihaz, SE oyuncak gibi duruyor.arkadaşlar merhaba 2 akıllı saat arasında kaldım bu saatleri kullanan arkdaşlar varsa yorum yapabilirler mi
evet doğru valla bana da öyle geldiİkisini de araştırıp inceledim. GT3 çok daha kaliteli bir cihaz, SE oyuncak gibi duruyor.
Yapabildiği şeyler arayüzü vs her şeyleri aynı, tek farkı (ki bence önemli) SE olanda düğmeyi döndürerek sayfayı aşağı kaydırma gibi şeyler yok, sadece dokunmatik ekranla iş yapabiliyorsun.
GT2 kullandım çok premium cihaz paslanmaz çelik kasa var, GT3 de ona yakın kalitede o da paslanmaz çelik, GT3 SE de plastik kasa varevet doğru valla bana da öyle geldi
gt2 nin arayüzü gt3 e göre yavaş mı ya da tatmin ediyor mu geçişlerdeGT2 kullandım çok premium cihaz paslanmaz çelik kasa var, GT3 de ona yakın kalitede o da paslanmaz çelik, GT3 SE de plastik kasa var![]()
GT2, GT3 e göre çok yavaş. Biri 60FPS biri 20FPS gibi hissettiriyorgt2 nin arayüzü gt3 e göre yavaş mı ya da tatmin ediyor mu geçişlerde