doğru söyle canerin fake hesabı mısınMerhaba arkadaşlarımdan hiç biri hunt oynamıyor tek oynamak istemiyorum varmı oynayacak ?
caner bayağı pre aradı bulamadı galiba onla oynayabilirsiniz.yok yok bende arıyorum oynamalık arkadaş
2 3 gündür görmüyorum ama aktiftir. Oyun 43 e düşmüş alsam mı almasam mı kararsızım alsam bile bu sene yoğunum seneye oynayabilirimcaner hala aktifmi buralarda
hocam oyunun gameplayini izledim ama tam anlayamadım tam olarak ne yapıyoruz hayvan mı avlıyoruz insan mı her ikisi de mi?oyun güzel gözüküyor bence alın
hocam bir hedef (yaratık)var haritadan ipuçlarını topluyoruz bossun yerini bulmak için tabi diğerleride arıyor hedefi etrafta diğer yaratıklar var insanlar düşmanımız hedefi bulup gittikten sonra bütün harita görüyor buldugumuzu aksiyon başlıyorhocam oyunun gameplayini izledim ama tam anlayamadım tam olarak ne yapıyoruz hayvan mı avlıyoruz insan mı her ikisi de mi?
İndirim ne zamana kadar?hocam bir hedef (yaratık)var haritadan ipuçlarını topluyoruz bossun yerini bulmak için tabi diğerleride arıyor hedefi etrafta diğer yaratıklar var insanlar düşmanımız hedefi bulup gittikten sonra bütün harita görüyor buldugumuzu aksiyon başlıyor
Teşekkürler büyük ihtimalle alacağım dönüş yaparım10 ağustos
Bir buçuk saate falan aktif olursanız oynayabiliriz. Olmadı yarın girebiliriz. Ben de yeni aldım.Merhaba arkadaşlarımdan hiç biri hunt oynamıyor tek oynamak istemiyorum varmı oynayacak ?