Neler Yeni

HVP oldum ne olucak?

turkey404

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim. kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver
Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim 200 TL verip kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
aılen ılerde ogrenır dıye test yaptırmıyorsun galıba ama dahada kotu sonuca neden olabılır doktor zorunlu bu durumlarda googleden ya da kafadan hıkayeler tahmın ettıgın sonucları cıkarmıyor

turkey404

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 yaşındayım anlamadım
Pp çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

aılen ılerde ogrenır dıye test yaptırmıyorsun galıba ama dahada kotu sonuca neden olabılır doktor zorunlu bu durumlarda googleden ya da kafadan hıkayeler tahmın ettıgın sonucları cıkarmıyor
Evet aile sebebiyle maalesef. Bilmiyorum 17 yim 18 e kadar ölmezsem bakıcaz.

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat Geri
HPV cinsel temas dışında da bulaşabiliyor birincisi. İkincisi enfekte olmamış olabilirsin. Doktora gidip test yaptırman gerekiyor. Çünkü bu doktor takibinde olman gereken bir hastalık. Herkeste bağışıklık sisteminde kendi kendine temizlenebilse böyle bir virüs olmazdı. Üstelik önleyici aşıları yine de yaptırtabilirler o yüzden, doktora gitmen lazım ölmek istemiyorsan

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tekin Ayber
Evli isen eşine filan bulaştırma bari, git devlet hastanesine destek al.

turkey404

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi araştır bazen elle de bulaşabiliyormuş galiba, git bir doktora yoksa eğer elle de bulaşabiliyorsa ailendekiler de risk altında olur.
Hayır cinsel temas büyük çoğunluğu hatta tamamına yakını diğer temas türleri ile enfekte olma baya zor ama ben ne yaptığımı biliyorum dostlar gözümle gördüm maalesef eminim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tekin Ayber
Bak, seni zorlama gibi bir niyetim yok ama baştan yazayım dedim:

Bu hastalıklar tedbir alınmaz ise ölümcül de olabilir ve eğer o safhaya gelene kadar beklemek istersen ailen yine öğrenir... Yani eninde sonunda ailen öğrenecek bari zararın neresinden dönsen kardır deyip uzman bir doktora görünmek en iyi çözüm bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,431
Üyeler
171,199
Son üye
arzux
Top Bottom