- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,181
Kargo takip kısmının SS'ini atabilir misin bendeki hâlâ ülkeye girmedi merak ettim.kargo ne durumda hocam? benimki 2 gündür gümrükte gözüküyor.
Kargo takip kısmının SS'ini atabilir misin bendeki hâlâ ülkeye girmedi merak ettim.kargo ne durumda hocam? benimki 2 gündür gümrükte gözüküyor.
Kargo takip kısmının SS'ini atabilir misin bendeki hâlâ ülkeye girmedi merak ettim.
Amazonda böyle gösteriyor. Kargo firmasının sitesinde de tamamlandı olarak gözüküyor. Bazen amazona geç giriliyorKargo takip kısmının SS'ini atabilir misin bendeki hâlâ ülkeye girmedi merak ettim.
Kargo şirketi farklı bendekiyle galiba kıyaslayamadım o yüzdenMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda böyle gösteriyor. Kargo firmasının sitesinde de tamamlandı olarak gözüküyor. Bazen amazona geç giriliyor
Evet yunexpress benim kargo. Çok hızlı geldi. 5inde aldım cumartesi pazar saymazsak 1 hafta oldu gümrükten çıktı.Kargo şirketi farklı bendekiyle galiba kıyaslayamadım o yüzden![]()
Ah Yanwen ahEvet yunexpress benim kargo. Çok hızlı geldi. 5inde aldım cumartesi pazar saymazsak 1 hafta oldu gümrükten çıktı.
hocam benim bu gün 27 gün bitti.Yanwenin sitesinden ,17tarckten ,aftership ten takip numarasıyla aynı şeyleri takip edebilirsin.Ben hepsindende takip ettim.İllaki yanwen olmasına gerek yok.Bu gün satıcıya gardaşım mal 6 gündür gümrükt hele bi bak.unuttular diye yazınca adam okudumu ne olduysa 1 saat sonra yani aslında 6 gün sonra gümrükten çıkıp başka bir tesise hareket etmiş.Bu aralar parçalanmadıysa bu zamana kadar yarın veya sonraki gün elimde olur.Bu konuyla amazonda ilgilenen bir yetkilide var.Yarın gelmezse devreye girecek...Yani işin aslı sabır.Ama asıl ilginci bu son gelenlerin neredeyse bir çoğu no signal yazısıyla karşılaşmış.Parçalanmış gelmezse tahminim no signal le gelecek gibi.Sabrımın en üst seviyesini aştım o yüzden relax olmakta fayda var.Beklemekten başkada yapacak bir şey yok.Dile kolay 1 ay:Ah Yanwen ah![]()
Biliyorum zaten onu, bekleyecez artık.hocam benim bu gün 27 gün bitti.Yanwenin sitesinden ,17tarckten ,aftership ten takip numarasıyla aynı şeyleri takip edebilirsin.Ben hepsindende takip ettim.İllaki yanwen olmasına gerek yok.Bu gün satıcıya gardaşım mal 6 gündür gümrükt hele bi bak.unuttular diye yazınca adam okudumu ne olduysa 1 saat sonra yani aslında 6 gün sonra gümrükten çıkıp başka bir tesise hareket etmiş.Bu aralar parçalanmadıysa bu zamana kadar yarın veya sonraki gün elimde olur.Bu konuyla amazonda ilgilenen bir yetkilide var.Yarın gelmezse devreye girecek...Yani işin aslı sabır.Ama asıl ilginci bu son gelenlerin neredeyse bir çoğu no signal yazısıyla karşılaşmış.Parçalanmış gelmezse tahminim no signal le gelecek gibi.Sabrımın en üst seviyesini aştım o yüzden relax olmakta fayda var.Beklemekten başkada yapacak bir şey yok.Dile kolay 1 ay:![]()
Gümrük olayı mesajla değil gibi. Benim de çıktı galiba beraber topluca bugün çıktı ürünler gümrükten. Günü vardır onun büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Satıcı gümrüğe karışamaz bence. Oradaki memurlarin keyfine artıkhocam benim bu gün 27 gün bitti.Yanwenin sitesinden ,17tarckten ,aftership ten takip numarasıyla aynı şeyleri takip edebilirsin.Ben hepsindende takip ettim.İllaki yanwen olmasına gerek yok.Bu gün satıcıya gardaşım mal 6 gündür gümrükt hele bi bak.unuttular diye yazınca adam okudumu ne olduysa 1 saat sonra yani aslında 6 gün sonra gümrükten çıkıp başka bir tesise hareket etmiş.Bu aralar parçalanmadıysa bu zamana kadar yarın veya sonraki gün elimde olur.Bu konuyla amazonda ilgilenen bir yetkilide var.Yarın gelmezse devreye girecek...Yani işin aslı sabır.Ama asıl ilginci bu son gelenlerin neredeyse bir çoğu no signal yazısıyla karşılaşmış.Parçalanmış gelmezse tahminim no signal le gelecek gibi.Sabrımın en üst seviyesini aştım o yüzden relax olmakta fayda var.Beklemekten başkada yapacak bir şey yok.Dile kolay 1 ay:![]()
No signal içinde yukarıda çözüm var. Biri yapmış oldu yazdı. Denenir. Yazılım yükleriz olmazsa.hocam benim bu gün 27 gün bitti.Yanwenin sitesinden ,17tarckten ,aftership ten takip numarasıyla aynı şeyleri takip edebilirsin.Ben hepsindende takip ettim.İllaki yanwen olmasına gerek yok.Bu gün satıcıya gardaşım mal 6 gündür gümrükt hele bi bak.unuttular diye yazınca adam okudumu ne olduysa 1 saat sonra yani aslında 6 gün sonra gümrükten çıkıp başka bir tesise hareket etmiş.Bu aralar parçalanmadıysa bu zamana kadar yarın veya sonraki gün elimde olur.Bu konuyla amazonda ilgilenen bir yetkilide var.Yarın gelmezse devreye girecek...Yani işin aslı sabır.Ama asıl ilginci bu son gelenlerin neredeyse bir çoğu no signal yazısıyla karşılaşmış.Parçalanmış gelmezse tahminim no signal le gelecek gibi.Sabrımın en üst seviyesini aştım o yüzden relax olmakta fayda var.Beklemekten başkada yapacak bir şey yok.Dile kolay 1 ay:![]()
Ben yanlış anlaşmışım...Biliyorum zaten onu, bekleyecez artık.
Benim ürün kargoya verilmiş aras. Bugün gümrükten çıkmıştı. Snein de gümrükten bugün çıkmış verilmiştir o zaman kargoyaBen yanlış anlaşmışım...
Ben öyle düşünüyorum.Tahminim tesis dediği kargonun dağıtım merkezine gidiyor.Benim ürün kargoya verilmiş aras. Bugün gümrükten çıkmıştı. Snein de gümrükten bugün çıkmış verilmiştir o zaman kargoya
Aras sıkıntılı geç giriliyor. Kargo vssabah verilmiş mesaj gondermemisler sisteme hatalı numara girmişler şimdi mesaj geldi. Geç bilgi veriyo.Ben öyle düşünüyorum.Tahminim tesis dediği kargonun dağıtım merkezine gidiyor.