PuMaT
80+ Bronze
Bende var oyunlardaki gecikme hissediliyor daha çok müzik için uygun benceKulaklıkta oyun modu var fakat ne kadar etkili olur bilemiyorum.
0.3 , 0.5 saniye gecikme oluyormuş bu ne kadar etkiler?
Amacım sürekli oyun oynamak değil fakat ara sıra PUBG Mobile vb. oyunlar oynadığımda beni rahatsız etmesin istiyorum. Bu kulaklık isteğimi karşılayabilir mi?
Ürün link
Ben oyun modunu açıp açmadığımı anlamadım bı ses fln vermemiştiOyun modu açıkken de çok hissediliyor mu? Çünkü inceleme videolarında pek gecikme yok gibi.
Ben de PUBG Mobile oynayacağım rahatsız etmesin yeter modundayım.Ben oyun modunu açıp açmadığımı anlamadım bı ses fln vermemişti
ancak kendim mobilden PUBG oynarken kullanıyorum zamanla alışırsınz ama PC de kullanacaksan bence başka modellere yonel
Deneyim biBen de PUBG Mobile oynayacağım rahatsız etmesin yeter modundayım.
Sağ kulaklığa 3 kez tıklayınca damla sesine benzer ses çıkması lazım, o zaman oyun modu açılmış oluyor. Bir dene istersen.
Evet denedim 3 kere sağ bastım mod açıldı mı açılmadı mı blyorum ama gecikme bayağı azdı ben alıştığım için olabilir belki blyorumDenediniz mi?
Rahatsız edecek bı gecikme yoktu ama bayağı azdı galiba modu açmayı becerdimEvet denedim 3 kere sağ bastım mod açıldı mı açılmadı mı blyorum ama gecikme bayağı azdı ben alıştığım için olabilir belki blyorum
Ben almanızı öneririm açıkçası alırken de çok araştırmıştım bu fiyatta en iyisiydi ama şu an ki fiyatları bilmiyorumKulaklıkta oyun modu var fakat ne kadar etkili olur bilemiyorum.
0.3 , 0.5 saniye gecikme oluyormuş bu ne kadar etkiler?
Amacım sürekli oyun oynamak değil fakat ara sıra PUBG Mobile vb. oyunlar oynadığımda beni rahatsız etmesin istiyorum. Bu kulaklık isteğimi karşılayabilir mi?
Ürün link