reis benim laptopta m2 slotu var da bunlar gen 3 destekler milaptop için almayı düşünüyorum ama 1 tane boş m2 slotu var 256 yeter mi bilmiyorum.
M.2 Yuvalarının farklı türleri var M key... gibi. Sizin laptopunuzdaki M.2 yuvasının türünü öğrenmeniz lazım.arkadaşlar benim laptopum nvme 2.0 destekliyor ama bu ssd gen 3 sıkıntı yaratır mı @Ckribrahim abi sen biliyorsundur belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis şimdi m2 yuvası var benim laptopta ama gen 3 ü destekler mi
pcl 2.0 destekliyor
Destekler ama gen2 hızı alırsın.arkadaşlar benim laptopum nvme 2.0 destekliyor ama bu ssd gen 3 sıkıntı yaratır mı @Ckribrahim abi sen biliyorsundur belki
reis şimdi m2 yuvası var benim laptopta ama gen 3 ü destekler mi
pcl 2.0 destekliyor
Sağlam.site sağlam mı
benim sepette de var gözüküyorStok var gözüküyor ürün sayfasında. Sepete koyunca stok yok diyor.
Alıntıyı görüntüle
Stok var gözüküyor ürün sayfasında. Sepete koyunca stok yok diyor.
Alıntıyı görüntüle
Stokta yok şu an. Sepetten sonra ödeme sayfasına gidebiliyor olmanız lazım stok varken.benim sepette de var gözüküyor
Bu sefer bitti galibaStok 10 dakikada bir geliyor
hp g250 laptopa olur mu hocamÜzgünüm baktığım kadarıyla uyumlu değil. Anakartında M2 yuvası yok. Ancak laptopunun içindeki harddiski çıkarıp onun yerine dönüştürücü alarak takabilirsin. Bu harddiskinin bağlı olduğu port da maksimum 500-550mb/s okuma yazma desteklediğinden ötürü de dönüştürücünün kalitesine bağlı olaraktan SSD den 400-450mb/s okkuma yazma hızı alabilirsin belki daha düşük.
Valla dostum olup olmayacağını bilemiyorum. İnternette aratınca HP, Casper vs. gibi bilgisayarların anakartlarını kendileri ürettikleri için internetten bu anakartları göremediğimden pek bir bilgi edinemiyorum.hp g250 laptopa olur mu hocam