CloseR
80+
Dahası
Kingston candır, şahsen bende Adata ürünlerine güvenmiyorum.Kc3000 mi bu mu arkadaşlar? Ona göre saçma sapan gümrük süreciyle hiç uğraşmadan iptal edeceğim.
Kingston candır, şahsen bende Adata ürünlerine güvenmiyorum.Kc3000 mi bu mu arkadaşlar? Ona göre saçma sapan gümrük süreciyle hiç uğraşmadan iptal edeceğim.
Teşekkürler.Çok iyi fiyat.
![]()
XPG Gammix S70 Blade 2TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 6800MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD
XPG GAMMIX S70 BLADE PCIe Gen4x4 M.2 2280 Katı Hal Sürücüsü Bilgisayar/dizüstü için 7.400/6.800MB/s’ye kadar R/W hızıwww.gaming.gen.tr
Hocam çok saçma bir mevzu yaşandı. Kargolar iş saatlerinde çalışıyor. Ben de evde olmadığım için iş yerimin adresini girdim. Bu salaklarda ticari satın alma sanmışlar. Hollanda gümrüğünde kaldı benim ssd. Yarın dönüş yapacaklar muhtemelen. Olmazsa kalacak benim ssd. O yüzden denkse bunu alayım onu direkt iptal edeyim diye düşündüm.Kingston candır, şahsen bende Adata ürünlerine güvenmiyorum.
kingston kc3000 almıştımÇok iyi fiyat.
![]()
XPG Gammix S70 Blade 2TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 6800MB Yazma PS5 Uyumlu M.2 SSD
XPG GAMMIX S70 BLADE PCIe Gen4x4 M.2 2280 Katı Hal Sürücüsü Bilgisayar/dizüstü için 7.400/6.800MB/s’ye kadar R/W hızıwww.gaming.gen.tr
Acil lazım ise bunu alın geçin o zaman hocam ama Kingston'a göre daha sıcak çalışıyor gibi görünüyor, şahsen ben Xpg/Adata tercih etmem karar sizin, sorun yaşarsanız TR garantisi var ama en azından...Hocam çok saçma bir mevzu yaşandı. Kargolar iş saatlerinde çalışıyor. Ben de evde olmadığım için iş yerimin adresini girdim. Bu salaklarda ticari satın alma sanmışlar. Hollanda gümrüğünde kaldı benim ssd. Yarın dönüş yapacaklar muhtemelen. Olmazsa kalacak benim ssd. O yüzden denkse bunu alayım onu direkt iptal edeyim diye düşündüm.
Daha sıcak değil daha serin çalışıyor. Thermal throttling yaptığında da hızı daha az düşüyor KC3000'e göre.Acil lazım ise bunu alın geçin o zaman hocam ama Kingston'a göre daha sıcak çalışıyor gibi görünüyor, şahsen ben Xpg/Adata tercih etmem karar sizin, sorun yaşarsanız TR garantisi var ama en azından...