Yurt dışından mı gönderiyor yoksa buralar'dan mı temin ediyor adresi verdim şimdi eğer masraf filan çıkarsa ürünü almasam bana bir şey yansır mı ürün onların olsun istemiyorumGenelde bu tarz durumlarda masraf çıkıyor mesela yd hediye vs geliyor firmalardan ücretsiz lakin gümrükte masraf istiyorlar. Ped için ne yapılır tam bilemedim açıkcası
Deneyeceğiz o zaman bakalım3-4 sene önce corsair bana yollamıştı. Ama 1sene önce de cooler master bozuk fanlar için değişim yolladı 4 kere reddedildi gümrük tarafından sonra benden özür dileyip tr distribütöründen yardım istemem söylendi. Şans biraz.
Yurtdışından geleceğini sanmıyorum trde vardırYurt dışından mı gönderiyor yoksa buralar'dan mı temin ediyor adresi verdim şimdi eğer masraf filan çıkarsa ürünü almasam bana bir şey yansır mı ürün onların olsun istemiyorum
Ödemezsek sorun olur mu ürünüde almam sonuçta kapıda ödeniyor diye biliyorum geri çevirirsek gümrükte kalsınAyrıca ek vergi falan çıkarsa senin ödemen gereken durumlar olabiliyor.
Çok gelmez 80-90tl belkiÖdemezsek sorun olur mu ürünüde almam sonuçta kapıda ödeniyor diye biliyorum geri çevirirsek gümrükte kalsın
ya zaten pedlerin fiyatı 30eur geçer mi ki?Ödemezsek sorun olur mu ürünüde almam sonuçta kapıda ödeniyor diye biliyorum geri çevirirsek gümrükte kalsın
O zaman bir şey değil ya biraz geç döndüler ben temu'dan bunları sipariş verdim daha yeni yazdılar adres attım bakalım kadife yollayacaklarmışÇok gelmez 80-90tl belki
Yok geçmez 3-5 euro filan bile tutmaz yaniya zaten pedlerin fiyatı 30eur geçer mi ki?
tamam ozaman masraf vs bir şey çıkmaz merak etmeO zaman bir şey değil ya biraz geç döndüler ben temu'dan bunları sipariş verdim daha yeni yazdılar adres attım bakalım kadife yollayacaklarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok geçmez 3-5 euro filan bile tutmaz yani
Sağolun hocam bilgileri ilettim artık ne zaman yollarlarsatamam ozaman masraf vs bir şey çıkmaz merak etme