Neler Yeni

HYPER X bana yedek ped gönderecek yurt dışından mı geliyor masraf çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
Merhaba arkadaşlar hyperx messenger'dan yıpranmış ürün için yeni ped gönderecek daha önce böyle ürün alan oldu mu ücretsiz geliyor gümrük vs işlemi kargo ücreti çıkar mı

Reyconjeff

80+ Bronze
Genelde bu tarz durumlarda masraf çıkıyor mesela yd hediye vs geliyor firmalardan ücretsiz lakin gümrükte masraf istiyorlar. Ped için ne yapılır tam bilemedim açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde bu tarz durumlarda masraf çıkıyor mesela yd hediye vs geliyor firmalardan ücretsiz lakin gümrükte masraf istiyorlar. Ped için ne yapılır tam bilemedim açıkcası
Yurt dışından mı gönderiyor yoksa buralar'dan mı temin ediyor adresi verdim şimdi eğer masraf filan çıkarsa ürünü almasam bana bir şey yansır mı ürün onların olsun istemiyorum :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
yusuf ecer
3-4 sene önce corsair bana yollamıştı. Ama 1sene önce de cooler master bozuk fanlar için değişim yolladı 4 kere reddedildi gümrük tarafından sonra benden özür dileyip tr distribütöründen yardım istemem söylendi. Şans biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 sene önce corsair bana yollamıştı. Ama 1sene önce de cooler master bozuk fanlar için değişim yolladı 4 kere reddedildi gümrük tarafından sonra benden özür dileyip tr distribütöründen yardım istemem söylendi. Şans biraz.
Deneyeceğiz o zaman bakalım

Reyconjeff

80+ Bronze
Yurt dışından mı gönderiyor yoksa buralar'dan mı temin ediyor adresi verdim şimdi eğer masraf filan çıkarsa ürünü almasam bana bir şey yansır mı ürün onların olsun istemiyorum :D
Yurtdışından geleceğini sanmıyorum trde vardır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
yusuf ecer
Ayrıca ek vergi falan çıkarsa senin ödemen gereken durumlar olabiliyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
yusuf ecer

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat

Ekler

• 1733311245992.png
    1733311245992.png
    310.8 KB · Hit: 27

Reyconjeff

80+ Bronze
O zaman bir şey değil ya biraz geç döndüler ben temu'dan bunları sipariş verdim daha yeni yazdılar adres attım bakalım kadife yollayacaklarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok geçmez 3-5 euro filan bile tutmaz yani
tamam ozaman masraf vs bir şey çıkmaz merak etme

Top Bottom