Hyper X Cloud II Wireless | 1349₺

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar ürünü güncellediler kablolu gözüküyor şimdi ulaşıp güncelleme yapacağım.

ÖNEMLİ!!!!: Arkadaşlar katalog hatası olmuş, ürün kablolu fakat siz onları aramadan iptal etmiyorlarmış. Lütfen satın alan arkadaşlar arayıp iptal ettirsinler eğer isterlerse. Saygılarımla.

Ürün linki: LİNK

HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Ürünü Hp Store satıyor. Arkadaşlar bu fiyat anormal, araştırdığım kadarıyla bu kulaklığın iki versiyonu varmış. Birisi DTSx diğeri normal, sizce bu fiyat neye göre?

Ben satın aldım yanlış gelmesi durumunda iade edeceğim denemeye değer.

Son düzenleme:
Ürün kodu kablolu olan.

müşteri hizmetlerini aramayı denedim açan olmadı mail attım ona da dönüş olmadı çok ümitlenmeyin bence dünden beri bitmediğine göre kablolu model yüksek ihtimal

Ürün linki: LİNK

HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Ürünü Hp Store satıyor. Arkadaşlar bu fiyat anormal, araştırdığım kadarıyla bu kulaklığın iki versiyonu varmış. Birisi DTSx diğeri normal, sizce bu fiyat neye göre?

Ben satın aldım yanlış gelmesi durumunda iade edeceğim denemeye değer.
Büyük ihtimalle hatalı ilan.

Hocam ödeme detayında sipariş içeriğine de Kablosuz yazmışlar, eğer dediğiniz gibiyse bunu bu saatte iptal edemez miyiz?

Satın aldım kablolu modelmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tum fotoğrafları kablosuz ama

Dün konusu açıldı kablosuz olsa 10 dk durmaz hatalı buyuk ihtimal

Merak ettim valla gelince yazar mı alan birisi

Cloud core wireless bile 1750 tl'den satılıyor. Ürünün kablosuz olma ihtimali yok.

Kart bilgileri adres derken stok bitti kablosuz kulaklık arıyorum bi süredir üzdü…

Arkadaşlar sitedeki müşteri hizmetleriyle görüştüm ürün kesinlikle kablosuz gelecek dedi. Alan arkadaşlardan biri daha arayabilir mi ona göre iptal etsek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,432
Üyeler
184,451
Son üye
crazyzm96
Geri