HyperOS' da reklam olacak mı?

Reaksiyon skoru
37
MİUİ insanlara arayüzde reklam açıyormuş diye duydum. Bu yüzden telefon bakarken xiaomi den bir tık soğudum. Bu sorun hyperOS ile çözülecek mi?

MİUİ insanlara arayüzde reklam açıyormuş diye duydum. Bu yüzden telefon bakarken xiaomi den bir tık soğudum. Bu sorun hyperOS ile çözülecek mi?
Ayarlardan falan bi şekil kapatıyordun onu bende gelmiyor şuanda ayrıca aciliyetin yoksa HyperOS çıktıktan sonra yapılan yorumlara göre al derim ama acil gerekiyorsa samsung bakabilirsin OneUI yazılımı güzel

İmkan varsa (bence yoksa da) Samsung dışı bakma. TR piyasası için yoksa oneplus var Google Pixel var.

Ama Samsung candır. Ben de Redmi Note 10S var. Bir daha Xiaomi asla almam.

İmkan varsa (bence yoksa da) Samsung dışı bakma. TR piyasası için yoksa oneplus var Google Pixel var.

Ama Samsung candır. Ben de Redmi Note 10S var. Bir daha Xiaomi asla almam.
Aga belediyemi dağıttı bu telefonu forumda nedense herkeste note 10s var :D şaka maka benim ekran yerinden çıktı öyle kullanıyom şuanda yapışkanı kurumuş xiaomi alınacaksa orta segment belki alınabilir ancak gene ya samsung yada iphone bakarım bundan sonra
IMG-20231223-WA0003.jpg
IMG-20231223-WA0000.jpg

Aga belediyemi dağıttı bu telefonu forumda nedense herkeste note 10s var :D şaka maka benim ekran yerinden çıktı öyle kullanıyom şuanda yapışkanı kurumuş xiaomi alınacaksa orta segment belki alınabilir ancak gene ya samsung yada iphone bakarım bundan sonra
IMG-20231223-WA0003.jpg
IMG-20231223-WA0000.jpg
Harbi sokakta bir kere görmedim forumda herkes Note 10s kullanıyo kafayı yicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,802
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx