Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye 679'TL [Tekrar Stokta]

Knk tam 1 yıl önce 475 TL ye aldım ve aktif olarak kullanıyorum ve iki eksiği var 1 bilek desteği pedi yok 2 tuşlar çıkmıyor ve temizleyemiyorum:( rgbsi güzel 5 bölüme ayrilmis ve degisitirebiliyorsun tavsiye ederim
Klavye kulaklık temizleme kitleri işine yarayabilir hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Klavye çok ağır ve bilek desteği yetersiz. Zamanında alıp iade etmiştim. Yerine G213 aldım ve hala onu kullanıyorum.

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Halihazırda hyperxi kullanıyorum memnunum fakat Logitechi'de denemek isterdim fiyatı uygun olsaydı şuan sipariş verip
Kullanıyorsanız bişey diyemem kötü bir klavye değil ama cidden çok ağırdı 2 kilo falan vardı sanırım :D Birde bilek desteği olmadığı için bana çok rahatsız geldi. Öncesinde motospeed ck104 mekanik klavyeyi kullanıyordum. O klavyede de bilek desteği yoktu ama yüksekliği tam ayarındaydı rahatsız etmiyordu. Hyperx hem yüksek hemde desteksiz kullanışsız geldi.

Kullanıyorsanız bişey diyemem kötü bir klavye değil ama cidden çok ağırdı 2 kilo falan vardı sanırım :D Birde bilek desteği olmadığı için bana çok rahatsız geldi. Öncesinde motospeed ck104 mekanik klavyeyi kullanıyordum. O klavyede de bilek desteği yoktu ama yüksekliği tam ayarındaydı rahatsız etmiyordu. Hyperx hem yüksek hemde desteksiz kullanışsız geldi.
Ben memnunum ama Logitechi denemek istiyorum fiyatı yüksek ya hiçte doğru düzgün indirime girmedi 🙂

Top Bottom