Yardım HyperX Alloy Origins nasıldır?

Hyperoxit

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1300

HyperX Alloy Origins almayı düşünüyorum ama core ile farkları ne sanırım tek farkı numpad başka önerebileceğiniz klavye var mı ama fiyatının en iyisi gibi duruyor​

Post automatically merged:

birde UK/US alsam bir şey fark eder mi ş ye tıkladığımda yine ş yazar mı

Son düzenleme:

2 gün önce amazon primeday ile HyperX Alloy Origins core satın aldım red switch hissiyatı gayet güzel ve sessiz çok beğendim uk/us alsanda farketmez windowsdan türkçe q klavye yapınca normal q klavye gibi kullanıyorsun.​

2 gün önce amazon primeday ile HyperX Alloy Origins core satın aldım red switch hissiyatı gayet güzel ve sessiz çok beğendim uk/us alsanda farketmez windowsdan türkçe q klavye yapınca normal q klavye gibi kullanıyorsun.​

Alloy origins aldım şimdi amazondan, yardımın için teşekkür ederim core ile tek farki sanırım numpad olmaması core 1500tl diye alamadım 1173 tl ye alloy origins aldım

Alloy Origins Core aldım birkaç gün önce. Harika bir klavye. Ben bir sebepten dolayı değişeceğim ancak onun klavye ile ilgisi yok. Alloy Origins de, Alloy Origins Core da gayet kaliteli ve güzel klavyedir. İngilizce klavye benimkisi ancak Türkçe de yazabiliyorum, o yönden bir sıkıntınız olmasın. Bilgisayardan klavyenin dilini İngilizce'den Türkçe'ye çevirdiğinizde klavyenizdeki ";" tuşu, "ş" tuşuna dönüşüyor örnek vermek gerekirse.

Her neyse, kısaca öneririm. Gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri