Neler Yeni

hyperx cloud 2 alınır mı 2021 de

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
1000 TL vermiycem cloud 2 ye yani 1000 TL ye kadar alabilceğim en iyi ses veren kulaklık hangisidir miktofunu en iyi olan hangisidir paranın hakkını versin yani
Knk cloud 2 de parasının hakkını verir Alpha S de hakkını verir. Alpha s daha yeni bir kulaklık cloud 2 ye göre. + larınıda saydım. Bass Ayarı var. Daha hafif bir kulaklık. Ses kartıda güzel. Durumun varsa al. DAha iyi olur.

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
Knk cloud 2 de parasının hakkını verir Alpha S de hakkını verir. Alpha s daha yeni bir kulaklık cloud 2 ye göre. + larınıda saydım. Bass Ayarı var. Daha hafif bir kulaklık. Ses kartıda güzel. Durumun varsa al. DAha iyi olur.
alpha s mi razer kraken mi ? 1000 TL'ye kadar en iyisi bu ikisi ozaman dimi bro

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Cidden rahat ama ses olarak iyi değil.
Bence 750 üstü verilmez.
Ses kalitesi üst düzey. rahat değil diyenler var ama ses kalitesi kötü diyen tek sensin. Cloud 2 ses kalitesi olarak, G PRO Razer Kraken bu tarz kulaklıklara yakındır. Çoğu profosyonel hala kullanmakta zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpha s Daha iyi bir seçenek

@Furkan Arslan

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
Ses kalitesi üst düzey. rahat değil diyenler var ama ses kalitesi kötü diyen tek sensin. Cloud 2 ses kalitesi olarak, G PRO Razer Kraken bu tarz kulaklıklara yakındır. Çoğu profosyonel hala kullanmakta zaten.

Alpha s Daha iyi bir seçenek

@Furkan Arslan
kraken mi g pro mu alpha s mi

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
alpha s mi razer kraken mi ? 1000 TL'ye kadar en iyisi bu ikisi ozaman dimi bro
şarkı dinleyeceksen razer kraken bu alanda kötü ama oyun oynayacaksan bence razer kraken al link atabilirim istersen

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
şarkı dinleyeceksen razer kraken bu alanda kötü ama oyun oynayacaksan bence razer kraken al link atabilirim istersen
şarkı değil önceliğim tek istediğim performans en iyi ses performansını almak istiyorum burda kulaklık özelliklerinden önceliği neye vermeliğim ne yüksek olmalı

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
şarkı değil önceliğim tek istediğim performans en iyi ses performansını almak istiyorum burda kulaklık özelliklerinden önceliği neye vermeliğim ne yüksek olmalı
videolara bak derim

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Hangi amaçla kullanacaksın. Günde kaç saat kullanacaksın ? Mikrofon kalitesi senin için ne kadar önemli ? Wireless senin için ne kadar önemli ? Bu sorulara cevap verirsen öneri sunarız, sunduğumuz öneriler arasından kullanıcı deneyimlerine bak kendin karar verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom