Neler Yeni

hyperx cloud 2 alınır mı 2021 de

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
Hangi amaçla kullanacaksın. Günde kaç saat kullanacaksın ? Mikrofon kalitesi senin için ne kadar önemli ? Wireless senin için ne kadar önemli ? Bu sorulara cevap verirsen öneri sunarız, sunduğumuz öneriler arasından kullanıcı deneyimlerine bak kendin karar verebilirsin.
kablolu ya da kablosuz farketmez mikrofon önemli yayında ayrı bir mikrofın kulanmıycam günde 12 13saat kullanırım

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
kablolu ya da kablosuz farketmez mikrofon önemli yayında ayrı bir mikrofın kulanmıycam günde 12 13saat kullanırım
Sanırım oyun amaçlı kullanacaksınız. G PRO, ses kartınız iyiyse Alpha S alırdım ben.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cidden rahat ama ses olarak iyi değil.
Bence 750 üstü verilmez.
Saçmalama yanlış bilgilerini kendine sakla 1000'e kadar olan tüm kulaklıklardan en iyi ses kalitesine sahip kulaklıklardandır.

Penguen

80+ Silver
Saçmalama yanlış bilgilerini kendine sakla 1000'e kadar olan tüm kulaklıklardan en iyi ses kalitesine sahip kulaklıklardandır.
Şunu belirtmek istiyorum ki, Cloud II kullanıyordum önceden. Daha sonra Cloud Alpha S'e geçtim. Yabancı kanalların Cloud II vs. Alpha S karşılaştırmasına bakarsan hepsi fark var der. Zaten frekans aralıkları ve empedansları da farklı. Cloud Alpha S'in ses kartında ve 7.1'indeki değişiklikler de bu farkts etkilidir belki.
Demem o ki, gram bilgin olmadan ve kulaklığı kullanmadan her şeye atlama bence küçük dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok knk sen başka kulaklıklarla karsıtrıyorsun galiba. Cloud2 zaten ses kalitesi ve malzeme kalitesi ile ön planda yıllardır. Hala çok yaygın bir kullanıma sahip.
Sesi kötü değil ama kesinlikle fark var.
Zaten 800 liraya kulaklık alıp kötü ses beklemek saçmalık.
Ama daha iyilerinin olduğundan bahsediyorum.

Ses kalitesi üst düzey. rahat değil diyenler var ama ses kalitesi kötü diyen tek sensin. Cloud 2 ses kalitesi olarak, G PRO Razer Kraken bu tarz kulaklıklara yakındır. Çoğu profosyonel hala kullanmakta zaten.

Alpha s Daha iyi bir seçenek

@Furkan Arslan
Ses kalitesi kötü derken, 1000 liraya daha güzel sesi olan kulaklıklar alabileceğinden bahsettim.
Alpha S ve Cloud II kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Emin ol taksan sen de fark var dersin. 👍🏻

Ekler

• IMG_20210324_181017.jpg
    IMG_20210324_181017.jpg
    2.9 MB · Hit: 108

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şunu belirtmek istiyorum ki, Cloud II kullanıyordum önceden. Daha sonra Cloud Alpha S'e geçtim. Yabancı kanalların Cloud II vs. Alpha S karşılaştırmasına bakarsan hepsi fark var der. Zaten frekans aralıkları ve empedansları da farklı. Cloud Alpha S'in ses kartında ve 7.1'indeki değişiklikler de bu farkts etkilidir belki.
Demem o ki, gram bilgin olmadan ve kulaklığı kullanmadan her şeye atlama bence küçük dostum.

Sesi kötü değil ama kesinlikle fark var.
Zaten 800 liraya kulaklık alıp kötü ses beklemek saçmalık.
Ama daha iyilerinin olduğundan bahsediyorum.

Ses kalitesi kötü derken, 1000 liraya daha güzel sesi olan kulaklıklar alabileceğinden bahsettim.
Alpha S ve Cloud II kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Emin ol taksan sen de fark var dersin. 👍🏻
Saçmalamayı bırak kiminle konuştuğunu bil alpha si de teyi de kullandım c2 sahibiyim arada pek fark yok, yanlış karşılaştırma yapmışsın gram bilgi olmadan yazmışsın bir de, kulaklığın iyiliği kötüsünün frekans ve empedans ile çok az alakası var berbat bilgilerin ile insanları doldurma, arada öyle wowluk bir fark yok senin kendi ses kartınla alakalı ben karşılaştırmalarımda asus rog z490 kullanıyorum gayet iyi bir ses kartına sahip senin gibi laptop ses kartı kullanmıyorum laflarına dikkat et boş konuşma.
Bilgisiz insanlarla normalde uğraşmam sana kıyağım olsun "küçük adam"

Ekler

• 20210406_093439.jpg
    3.9 MB · Hit: 88

Penguen

80+ Silver
Saçmalamayı bırak kiminle konuştuğunu bil alpha si de teyi de kullandım c2 sahibiyim arada pek fark yok, yanlış karşılaştırma yapmışsın gram bilgi olmadan yazmışsın bir de, kulaklığın iyiliği kötüsünün frekans ve empedans ile çok az alakası var berbat bilgilerin ile insanları doldurma, arada öyle wowluk bir fark yok senin kendi ses kartınla alakalı ben karşılaştırmalarımda asus rog z490 kullanıyorum gayet iyi bir ses kartına sahip senin gibi laptop ses kartı kullanmıyorum laflarına dikkat et boş konuşma.
Bilgisiz insanlarla normalde uğraşmam sana kıyağım olsun "küçük adam"
Farkında mısın bilmiyorum ama Cloud 2'nin ses kartını kullandığın için anakartının ses kartı etki etmiyor.
Frekans ve empedans az etki eder ama eder.
Wowluk bir fark demedim ben zaten. Fark var dedim. İyisi varken neden kötüsünü alsın?
Ayrıca lütfen bu işle ilgilenen insanlardan Cloud II ve Alpha S karşılaştırmasını dinle dostum. Yaşın küçük olduğu için tolerans gösteriyorum. Araştır öğren.

Dambıldor

80+ Silver
Bu bütçede alpha s veya g pro x daha mantıklı olur. G pro x kullanıyorum gayet memnunum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Farkında mısın bilmiyorum ama Cloud 2'nin ses kartını kullandığın için anakartının ses kartı etki etmiyor.
Wowluk bir fark demedim ben zaten. Fark var dedim. İyisi varken neden kötüsünü alsın?
Ayrıca lütfen bu işle ilgilenen insanlardan Cloud II ve Alpha S karşılaştırmasını dinle dostum. Yaşın küçük olduğu için tolerans gösteriyorum. Araştır öğren.
Akıllı arkadaşım ben o ses kartını KULLANMIYORUM!
Kenarda duruyor stereo olarak bağlıyorum.
Yaşım küçük filan değil 16 ama en azından senden akıl yaşım büyük.
Bütün karşılaştırmalardan haberim var git sen izle.
Gerçekten kimlerle ilgileniyorum ya bilgisayarda ses kartı olduğunu düşünmekten aciz insanlarla uğraşıyorum sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Cloud 2 800 TL' iken Alpha S veya G PRO 1200-1300 bandında Yaklaşık 500 TL fark var. Arkadaşın bütçesi 1000 TL olarak belirtmiş ve sen gelip ilk cümlende karşılaştırma belirtmeksizin Cloud 2 iyi değil diyorsun. Dünyada en çok satılan kulaklık olabilir. Tüm profosyoneller kullanmıştır. Hala kullananlar da bir hayli fazla. Lakin bütçeyi arttırırsa G PRO veya Alpha S daha
iyi. Bütçe yoksa Cloud2 Kesinlikle ÜZMEZ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
cloud 2 hala çok iyi . Bazı e sporcular sennheiser den bile daha iyi olduğunu söylüyor

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
cloud 2 hala çok iyi . Bazı e sporcular sennheiser den bile daha iyi olduğunu söylüyor
Woxic, Mousesportsta iken sponsor Razer olduğu için Razer Kraken kullanıyordu zorunluluktan. Şimdi Cloud2 kullanıyor. Aynı şekilde XANTARES Corsair kullanıyor sponsor zorunluluğundan lakin yayında söylediği gibi herkese cloud2 öneriyor ve kullanmak istiyor.

Top Bottom