Neler Yeni

hyperx cloud 2 alınır mı? ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hyperx cloud 2 almayı düşünüyorum sıfıra para yetmiyor 2.el alacaz mecbur :D ya da önerisi olan varmı valorant için alacağım.
Fiyatına bağlı bence uygun olursa alınabilir ama o kadar iyi bir kulaklık değil bence , mikrofonu boğuk zaten

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
alınır bende 2. el aldım ama kablosu bi tık rahatsız ediyor cloud core wirelessın 2. ellerine de bakabilirsin bütçe yeterse

Sıfır gibi fiyat koymuşsun hocam, bu fiyata çıkan insan sıfır alır.
hocam 1100tl nedir 2.el sonuçta mediamarkta zaten 1100tl almadım oradan .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına bağlı bence uygun olursa alınabilir ama o kadar iyi bir kulaklık değil bence , mikrofonu boğuk zaten
mikrofon hyperx quadcast var mikrofon sıkıntım yok.

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
hocam 1100tl nedir 2.el sonuçta mediamarkta zaten 1100tl almadım oradan .
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofon hyperx quadcast var mikrofon sıkıntım yok.
Dostum ben sana yardımcı olmak amacıyla mesaj attım, ne kadara sattığımı sen sordun. Onun dışında kulaklık şu an en az 1300TL, 2 gün önce en ucuz 1600TL idi. Yılbaşından sonra zaten 1500 üstüne çıkacak tekrar. Kaldı ki 1000TL ve 950TL ye hemen hazır 2 tane alıcısı var. Ben sana kulaklık satmaya çalışmıyorum sıkıntı yok. Sadece aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye ederim.

Dostum ben sana yardımcı olmak amacıyla mesaj attım, ne kadara sattığımı sen sordun. Onun dışında kulaklık şu an en az 1300TL, 2 gün önce en ucuz 1600TL idi. Yılbaşından sonra zaten 1500 üstüne çıkacak tekrar. Kaldı ki 1000TL ve 950TL ye hemen hazır 2 tane alıcısı var. Ben sana kulaklık satmaya çalışmıyorum sıkıntı yok. Sadece aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye ederim.
yok demek istediğimi trde 2.el ürüne fiyat vermeyi bilmiyor kimse sıfır parası istiyorlar neredeyse anlatabildim umarım. Hani tutupta 1kya 2.el alan enayidir gözümde.

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
İşine gelmeyince gereksiz yorum olur tabi kendinde biliyorsun fahiş fiyat 2.el satıyorsun :).İyi forumlar
Ne kadar gereksiz bir insansın. Kime göre neye göre ? Satmıyorum sana alma kardeşim zorla mı ? Alıcısı var diyorum zaten ki sana mı kaldı ? İnsan gibi soru sormuşsun, insanlık yapıp yardım ettik. Gereksiz yorum yapma lütfen işine bak.

Top Bottom