Fear
80+
HyperX Cloud 2 alınır mı? Kulaklığı kullanıp deneyimlemiş olanlar, kulaklıkta olan sorunlar falan var mı?
Windows Ses seviyesi %20 bende, fazlasına çıkmıyorum zaten, kablo uzunluğu içinde kabloyu masanın altına falan yapıştırır hallederim.Kullanıp satmış birisi olarak şunları söyleyebilirim,
Kronik bir dip ses sorunu var. Sesi %100 olarak ayarladığında inanılmaz bir dip ses geliyor ve bence çok rahatsız edici ama %55'e ayarladığında ortadan kalkıyor ve 55 ses seviyesi gayet yeterli oluyordu. Onun haricinde kablosu çok uzun olduğu için ben çok sıkıntı çektim ama o fiyat bandında kalite olarak gerçekten çok güzel. Ben cloud 2 yi satıp cloud 2 wireless aldım.
Dik tutunca mı oluyordu bilmiyorum ama ara sıra ses kartını bağladığım jak ile alakalı cızırtı alıyordum evet. Tak çıkar vs yapıp kabloyu düzeltince düzeliyordu. Kablo konusunda çok sıkıntı çektim deme nedenlerimden birisi de bu. Evet fiyatına göre gerçekten çok iyi ama kronik sorunları varWindows Ses seviyesi %20 bende, fazlasına çıkmıyorum zaten, kablo uzunluğu içinde kabloyu masanın altına falan yapıştırır hallederim.
Onun dışında arkadaşımda da HyperX Cloud 2 var onun ses kartını dik tutunca cızırtı geliyormuş falan öyle bir şey varmıydı sizdede?
Peki ya bunu önerir misiniz?Dik tutunca mı oluyordu bilmiyorum ama ara sıra ses kartını bağladığım jak ile alakalı cızırtı alıyordum evet. Tak çıkar vs yapıp kabloyu düzeltince düzeliyordu. Kablo konusunda çok sıkıntı çektim deme nedenlerimden birisi de bu. Evet fiyatına göre gerçekten çok iyi ama kronik sorunları var
Yerinizde olsam şunu alırdım
Wireless'ta dip ses sorunu var mı?Kullanıp satmış birisi olarak şunları söyleyebilirim,
Kronik bir dip ses sorunu var. Sesi %100 olarak ayarladığında inanılmaz bir dip ses geliyor ve bence çok rahatsız edici ama %55'e ayarladığında ortadan kalkıyor ve 55 ses seviyesi gayet yeterli oluyordu. Onun haricinde kablosu çok uzun olduğu için ben çok sıkıntı çektim ama o fiyat bandında kalite olarak gerçekten çok güzel. Ben cloud 2 yi satıp cloud 2 wireless aldım.
Hayır yok hocam, gerçekten oldukça iyi.Wireless'ta dip ses sorunu var mı?