Yardım HyperX Cloud 2 Farkları

xdlips

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2000
Dostlar amazon'da 2 farklı HyperX Cloud 2 buldum. Birinin rengi siyah diğeri kırmızı. Biri 2000tl biri 3300tl. Açıkcası sadece renkten dolayı bu kadar fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Fark nedir bilgisi olan varmı?

Ucuz olan cloud 2 ile pahalı olan arasında fark var mıdır hangisini almamı önerirsiniz?

Link 1
Link 2

Rengi farklı sadece ikiside HP üretimi
Hocam sadece renk farkından dolayı neden böyle bir fark var bilginiz varmı? Açıkcası sadece renk farkından dolayı bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. Görsellerde gözüken kutu vs. de farklı. Teknik özellik farkı olup olmadığını merak ettim

Hocam sadece renk farkından dolayı neden böyle bir fark var bilginiz varmı? Açıkcası sadece renk farkından dolayı bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. Görsellerde gözüken kutu vs. de farklı. Teknik özellik farkı olup olmadığını merak ettim
Pardon siyah olanın kutusunda Kingston yazıyor. Siyah olan Kingston üretimi olan yani eski üretim, kırmızı olan HP yeni üretim

Dostlar amazon'da 2 farklı HyperX Cloud 2 buldum. Birinin rengi siyah diğeri kırmızı. Biri 2000tl biri 3300tl. Açıkcası sadece renkten dolayı bu kadar fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Fark nedir bilgisi olan varmı?

Ucuz olan cloud 2 ile pahalı olan arasında fark var mıdır hangisini almamı önerirsiniz?

Link 1
Link 2
bunlarin arasindada 6 7k var hocam tek fark rengi

Pardon siyah olanın kutusunda Kingston yazıyor. Siyah olan Kingston üretimi olan yani eski üretim, kırmızı olan HP yeni üretim
Ama bana sorarsan resim temsili değildir bence siyah olanda HP üretimi. Kingston kalmamıştır piyasada bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside ayni ürün kardeşim herkes Malini ayni fiyattan satacak diye bir kural yok 😏
Bencede

Siyah olanın yan tarafları metal. Kırmızının plastik. İkisini de kullanmış biri olarak siyahın malzeme kalitesinin metalden dolayı daha sağlam hissettirdiğini söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri