Neler Yeni

Yardım HyperX Cloud 2 Farkları

xdlips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür Divarcı
Bütçe
2000
Dostlar amazon'da 2 farklı HyperX Cloud 2 buldum. Birinin rengi siyah diğeri kırmızı. Biri 2000tl biri 3300tl. Açıkcası sadece renkten dolayı bu kadar fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Fark nedir bilgisi olan varmı?

Ucuz olan cloud 2 ile pahalı olan arasında fark var mıdır hangisini almamı önerirsiniz?

Link 1
Link 2

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Rengi farklı sadece ikiside HP üretimi

xdlips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür Divarcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rengi farklı sadece ikiside HP üretimi
Hocam sadece renk farkından dolayı neden böyle bir fark var bilginiz varmı? Açıkcası sadece renk farkından dolayı bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. Görsellerde gözüken kutu vs. de farklı. Teknik özellik farkı olup olmadığını merak ettim

Raptor123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus kurtbay
İkiside ayni ürün kardeşim herkes Malini ayni fiyattan satacak diye bir kural yok 😏

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Hocam sadece renk farkından dolayı neden böyle bir fark var bilginiz varmı? Açıkcası sadece renk farkından dolayı bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. Görsellerde gözüken kutu vs. de farklı. Teknik özellik farkı olup olmadığını merak ettim
Pardon siyah olanın kutusunda Kingston yazıyor. Siyah olan Kingston üretimi olan yani eski üretim, kırmızı olan HP yeni üretim

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Dostlar amazon'da 2 farklı HyperX Cloud 2 buldum. Birinin rengi siyah diğeri kırmızı. Biri 2000tl biri 3300tl. Açıkcası sadece renkten dolayı bu kadar fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Fark nedir bilgisi olan varmı?

Ucuz olan cloud 2 ile pahalı olan arasında fark var mıdır hangisini almamı önerirsiniz?

Link 1
Link 2
bunlarin arasindada 6 7k var hocam tek fark rengi

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
Pardon siyah olanın kutusunda Kingston yazıyor. Siyah olan Kingston üretimi olan yani eski üretim, kırmızı olan HP yeni üretim
Ama bana sorarsan resim temsili değildir bence siyah olanda HP üretimi. Kingston kalmamıştır piyasada bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside ayni ürün kardeşim herkes Malini ayni fiyattan satacak diye bir kural yok 😏
Bencede

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siyah olanın yan tarafları metal. Kırmızının plastik. İkisini de kullanmış biri olarak siyahın malzeme kalitesinin metalden dolayı daha sağlam hissettirdiğini söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,137
Üyeler
168,241
Son üye
soundhs
Top Bottom