Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 Fırsatı

EXELANCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EXELANCS
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır amazon prime indirimlerinde kulaklık kovalıyorum. Aklıma yatan kulaklık Hyperx Cloud Alpha S'ti(şuan indirimli fiyatı 2539TL) Ama şuan Hyperx Cloud ll 1999TL'ye düşmüş. Sizce düşünmeden almalımıyım, indirimsiz hali gerçekten çok pahalı 3500TL üzerinde...

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
geçen sene 1.200 tl civarına hatta 2022 sonunda bile çoğu zaman 1200-1500 arasına satıldı,
hep şunu derim,
kullanmadığınız bir ürünü kağıt üstünde özelliklerle kıyaslarsanız, yanılırsınız
cloud 2 gerçekten fiyatına göre iyi bir ürün.
yani nedense ucuza satılan bir ürün.
Hyperx belki bununla reklam vb. yapıyor X ürünlerle de ekstra kar ediyor vs.
Ama varsa bütçeniz alın, malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun fazla fazla iyi ki muadil olabilecek modeller 2 katı fiyatları var.

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım, öneri, tavsiyeler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
kanka seri link atar mısın

EXELANCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EXELANCS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen sene 1.200 TL civarına hatta 2022 sonunda bile çoğu zaman 1200-1500 arasına satıldı,
hep şunu derim,
kullanmadığınız bir ürünü kağıt üstünde özelliklerle kıyaslarsanız, yanılırsınız
cloud 2 gerçekten fiyatına göre iyi bir ürün.
yani nedense ucuza satılan bir ürün.
Hyperx belki bununla reklam vb. yapıyor X ürünlerle de ekstra kar ediyor vs.
Ama varsa bütçeniz alın, malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun fazla fazla iyi ki muadil olabilecek modeller 2 katı fiyatları var.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. 2023 yılı içerisinde piyasaya bakar olduğum zamanlar da 1999TL kadar ucuz bir fiyata gördüm bu kulaklığı. Normalde dediğim gibi +3500TL üzeri fiyatı var Hyperx Alpa S yeni bir kulaklık olmasına rağmen Hyperx Cloud 2 halen daha pahalı. Çok araştırdım fps oyunlarındaki ayak sesleri için herkes iki ürün arasında Cloud 2'yi öneriyor.

Son düzenleme:
Top Bottom